dimecres, 30 d’abril del 2008

Al cinema!

Doncs dissabte passat vem anar al cinema! no hi anàvem des del dia abans de parir, és a dir, des del 18 de gener. Vem deixar les nenes amb els meus sogres i vem anar a Diagonal Mar, que és on hi ha els cinemes més propers. Dues coses a comentar: la pel·lícula i els remordiments. Pel que fa a la pel·lícula vem anar a veure "Dueños de la calle", amb el Keanu Reeves, el Forest Whitaker i el Hugh Laurie (el Dr. House, vamos que bàsicamente vem anar a veure-la per ell). També surt el John Corbett, l'Aidan de Sexo en NY.

La veritat és que la peli et manté en tensió, però és bastant fluixeta. De fet, als 10 minuts ja es pot intuir qui és el dolent (tot i que representa que no se sap fins al final), però diré a favor seu que va millorant (sense arribar a un gran nivell) a mesura que va avançant.

Per qui vulgui veure el trailer, aqui el teniu, tot i que us adverteixo que és d'aquests trailers que es fan ara en els que t'expliquen tota la pel·lícula i que fan que vulguis matar al que l'ha fet.



Pel que fa als remordiments, Déu n'hi do! Suposo que cada cop em costarà menys, però aquest cop em sentia fatal de deixar les nenes només per anar al cine, com si algú hagués de venir i dir-me que soc una mala mare (que és el que jo pensava). I això que a nosaltres ens va anar bé això de sortir com a parella, solets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada