divendres, 3 d’abril del 2009

Improve everywhere


És un experiment sociològic? una nova expressió d'art? una mena d'exhibicionisme? o tot una mica? En vaig tenir notícia per primer cop quan van fer "Frozen Grand Central" a NY, performance que es va repetir a diverses ciutats. Queden per internet i s'hi pot afegir qui vulgui. N'han anat fent d'altres i fa temps que els anem al darrera perque ens agradaria participar-hi.

Però és que aquesta m'ha arribat al cor... potser perque m'encanten els musicals, sempre m'ha fascinat això de que es pari el món i que tothom comenci a cantar. Potser per aquest punt lili que reconec que tinc molt accentuat. Potser perque tinc la regla i estic més sensible. I, que cony, perque aquesta cançó sempre m'ha agradat i em posa de bon humor.

4 comentaris:

  1. Boníiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm, m'ha encantat!!!!

    Jo també hi vull participar, jajaja, ja avisaras!!!!

    ResponElimina
  2. Hola wapa!
    Doncs jo també m'alegro que coses com aquestes ens alegrin el dia!!
    Vaig veure un fa un parell de dies, perquè una noia el tenia punxat al facebook.
    La veritat és que és boníssim!! I el fet de dedicar un segon del dia a parar, deixar els què fers diaris i posar-se a ballar, somriure, i gaudir, no té preu.
    Ens hi apuntem?
    Un petó gran i bona setmana santa.
    Mua!!

    ResponElimina
  3. Bé, és el més lili q he vist últimament però segurament si es fessin més coses com aquestes la gent aniria molt més contenta a treballar!

    petons!

    ResponElimina