dijous, 30 d’abril del 2009

Vides reals, vides virtuals



Fa un parell d'anys, bé, una mica més, vaig començar a entrar a forums d'internet. Ho vaig fer arran del tractament i em va permetre conèixer noies que estaven en la mateixa situació que jo. Ens ajudàvem, ens donàvem ànims, ens distreiem... Més endavant, amb l'embaràs, vaig seguir usant els fòrums com una eina per trobar gent en la mateixa situació que jo i així fins ara.

Durant aquest temps he tingut la sort de conèixer gent molt maca, gent amb la que hem acabat coneixent-nos en persona (d'altres que no), amb la que compartim molt més que una situació concreta, un moment donat de les nostres vides, podem parlar de cinema, de tele, de feina, d'homes, de dones... La nostra vida en comú no es limita a l'àmbit del forum.

Però també he conegut casos que han acabat limitant la seva vida a internet. Que sembla que el forum sigui el millor de la seva vida i en certs moments fins i tot l'únic! La seva vida virtual ha passat a ser la que els hi agrada o els omple més. Evidentment això no es limita als forums d'internet, passa també en tots els àmbits de la vida, i són aquestes persones les que ho rebenten tot, les que et fan acabar agafant tirria al forum i deixar-lo de banda. Perque acaben pensant que el forum (o el que sigui) gairebé els pertany i que si tu no hi poses el coll com elles no et mereixes ser-hi. Perque acaben creient que estan en possessió de la veritat absoluta.

Jo tinc una vida, que vull pensar que és del tot real. Fins i tot la part virtual.

3 comentaris:

  1. Suposo que hi ha massa gent infeliç que necessita aferrar-se a aquesta "vida virtual" perquè si deixés d'agafar-se a ella veuria que, en realitat, no té res.

    Fa llàstima més que altra cosa...

    ResponElimina
  2. El otro dia vi "Diario de...", lo de la Mercedes Milá y hablaban de internet. De los peligros y ventajas, de las ventanas que abre pero también de las que cierra.

    La gente cuya unica vida es la virtual más que otra cosa da penilla.Porque puede ser un hobby ( a mi me encanta internet),pero creo que nunca debe sustituir a la vida de verdad.
    Y la gente obsesiva con esto, pues no se para mi deja de tener credibilidad.
    Un besito maca!

    ResponElimina
  3. Si deixa de tenir credibilitat i es fà pesada... tant que no cal lleigir el que escriu... perque de fet es sempre el mateix, la seva vida... aquesta que li treu temps de la felicitat virtual on es el que no s'atreveix a ser en la vida real!

    ResponElimina