dimecres, 12 de desembre del 2012

L'1 i la trobada



Abans que res: he guanyat un premi!!!!!!!!! És que és tan extrany en mi! L'Anna va fer un sorteig en motiu de l'aniversari del seu blog i m'ha tocat un llibre de Coco books: Origami. Estic molt contenta! Els llibres d'aquesta editorial m'encanten. Les nenes n'han tingut un d'enganxines xulíssim i que va donar molt de joc, així que m'imagino que aquest igual. A més estan meravellades de que retallant papers es pugui fer màgia! Ni us explico la seva cara el dia que van veure'ns fer una tira de nines enganxades! I a més he guanyat amb el número 1, un número que jo sempre he pensat que estava maleït en els sortejos i mira per on!

I la trobada doncs fantàstica com sempre! cert que el lloc no era el més adequat, amb lo bé que s'està a la Laie, però al cap d'uns moments ja no me n'adonava. Llàstima que la Onavis no es va poder quedar més estona, però a la propera la segrestarem i ningú ens la podrà prendre jua jua jua (riure amb eco).

Veure a l'Anna sempre és un plaer. Pensava que és una llàstima que visqui tan lluny, però potser així també valorem més aquestes trobades. La propera a la Laie fijo! encara que ens l'hagin d'obrir per nosaltres!

A l'Esther ja la conec de fa temps i n'hem passat de tots colors. Com ja vaig dir fa temps crec que en aquests anys ha canviat força i és una monstrua a la que m'estimo molt i que forma part del meu dia a dia, virtual si més no.

I conèixer a l'Ester també em va encantar! Tens una energia fantàstica i noia les fotos no et fan justícia!!! I quin nen més guapo per favor!!!

És curiós com a cada trobada comencem a parlar com si ens haguéssim vist fa dos dies. Totes som diferents, tenim diferents maneres d'encarar la maternitat (o de suportar-la ;)) però ens respectem i ens tenim una estima. Quan una té un post trist (en el nostre món post = temporada) allà estan les demés per animar-la, donar-li suport o renyar-la per no recordar les coses maques que té i que haurien de fer-la estar contenta. I això uneix.


4 comentaris:

  1. Pobre número 1...ja saps com ha d'acabar el teu número de la grossa d'aquest any, no? ;)

    La propera més i millor! Ja podeu anar-hi pensant...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara no em surt l'opció de posar el comentari. Ves, te'l deixo aquí, eh?

      Com et veig en "racha" ja pots anar visualitzant que ens toca el número de la loteria aquest any. Ei, que un any va estar a punt la cosa, eh? :-P

      Per altra banda... La Rosario ens està fent molt mal. Has vist el meu post monstrua? ja ja ja! És que em tronxo! Això de canviar suposo que ho dius perquè he millorat, oi? Si ja sé jo que sóc com el bon vi je je je!

      Elimina
  2. Primer que tot, felicitats!!

    M'agrada molt l'últim paràgraf que has escrit!
    Es que les confessions blocaires uneixen molt!!

    ResponElimina
  3. Felicitats pel premi, perquè vegis que el número 1 no està gafat! jeje
    Si noia, uneix! Gràcies pels piropillos ;)))

    ResponElimina