dimarts, 7 d’octubre del 2008

Soc idiota



Sí, soc idiota i no puc evitar-ho. Avui m'ha trucat el meu ex. Resulta que a casa va arriba una notificació oficial per ell i jo la vaig dur a correus i vaig dir quina era la seva adreça actual i punt. No li va arribar i avui li reclamen uns diners. M'ha culpat de tot per no haver-lo avisat. I no només això, ha aprofitat per cridar-me, insultar-me i intentar atemorir-me demostrant-me tot el que sabia de la meva vida actual. I jo què he fet? posar-me a tremolar com una fulla i pensar que tenia raó, que l'hauria d'haver trucat i que soc una mala persona.

Per sort he canviat i aquest sentiment de culpa només m'ha durat una estona (llargueta, ho reconeixo...) en comptes de setmanes com m'hagués passat fa uns anys. Per sort he racionalitzat la situació i m'he adonat que la culpa era seva per no notificar la nova adreça i que segueix culpant a tothom de les coses dolentes que li passen. Per sort ara ja només soc momentàniament idiota! Gràcies a tots els que m'heu ajudat a superar la situació!

11 comentaris:

  1. No només és culpa seva per no notificar un canvi d'adreça... si no per guanyar-se la multa en primer lloc. Molta gent triga en notificar canvis d'adreça - o no ho fa mai - i no li posen una multa per això. En fi...

    no et deixis impressionar pel que pugui saber o deixar de saber. Una senzilla cerca al Google aporta tot d'informació personal. Quan estudiava gestió de recursos d'informació, ens van deixar molt clar que una cosa són dades (coses sueltes que pot saber), una altra informació, i una altre coneixement. Cadascuna d'aquestes és a un nivell d'abstracció i més el·laborada que la anterior. Realment, no coneix res de la teva vida. I dubto que de la seva.

    ResponElimina
  2. Creo que Victor ha dicho todo lo que se puede decir y además muy bien dicho.

    Es un infeliz y necesita dejarle parte de su infelicidad a otros, porque él no puede con tanta carga. Cuanto menos recibas de él, menos necesidad tendrá de ir a descargar contigo.

    Un beso guapa y sacudete lo que no es tuyo.

    ResponElimina
  3. GRRR apa apa fora els capullos integrals que son tan desgraciats que ni tan sols va ser capaç de veure el que jo he vist en el poc temps que fa que et conec!!! Que es foti per no estar atent a lo que vals!

    Veus? per això sempre dic que la Lila serà lesbiana!!! jajajaja

    ResponElimina
  4. L'idiota és ell això en primer lloc.

    En segon lloc ja pots estar ben contenta pq aquesta trucada només et serveix per confirmar una vegada més que et vas treure un bon mort de sobre.

    I en tercer i últim com diu en Víctor avui dia és molt fàcil recollir informació d'algú i no només per internet sinó per un vei, un conegut...

    No li agafis més el telèfon i que es foti!

    ResponElimina
  5. D'idiota res, d'acord!! L'idiota, el capullo, l'imbècil i tots els adjectius que li vulguis donar és ell.

    Amb el que ha fet avui t'ha acabat de demostrar que vas fer el millor que podies fer, és un desgraciat que no et mereix ni molt menys.

    Quan et torni a trucar no li agafis el telèfon, que no val la pena passar una mala estona per culpa d'ell.

    Centra't en el Víctor i les nenes que segur que és de les millors coses que tens en aquest vida.

    Molts petonets i abraçades, guapíssima!!!!

    ResponElimina
  6. Un ole por Víctor..así en persona no habla mucho pero por escrito que bien se explica!!

    Pues lo que te han dicho tod@s, ni caso al gili ese, no le cojas más el teléfono, mi enhorabuena por libarte de el en su dia y más "enhorasbuenas" por la pareja que tienes ahora que seguramente tiene parte de "culpa" que ese sentimiento de idiotez sólo te haya durado un ratito.

    Besotes.

    ResponElimina
  7. Crec que ja t'ho han dit tot, no val la pena passar una mala estona per un gilipolles ni perdre el teu temps escoltant-lo, que vamos amb dues maravelloses nenes com tens millor invertir el teu temps en elles que en escoltar gilipollezes!!!!!!!!

    Petons

    ResponElimina
  8. Me compadezco de la pobre que tenga a su lado.Por suerte tu tienes a alguien mucho mejor.

    Besos y ni pienses en ello.

    ResponElimina
  9. Yo creo que tu hiciste lo correcto!

    Pero bueno hay personas especialistas en hacer sentir mal a la gente ( yo tengo una amiga vampirilla emocional, y a veces me hace sentir mal tambien,pero por suerte ya estoy cambiando)

    Asi que ni caso nena!!!

    Por cierto que guapas tus mellizas gateando ;)
    Un besazo

    ResponElimina
  10. Puessssssss decirte que no tengo palabras...........
    pero creo que no vale la pena ni el que te hayas preocupado ni un solo segundo.

    Total mente deacuerdo con le que te ha dicho victor,asi que animo guapa y un achuchon de esos de ahogo y todo jajajajajjaaj un besazo


    muaaaaakaaa

    ResponElimina
  11. no voy a ser repetitiva pq desde el primero que te ha escrito hasta el ultimo tienen 100% razón :) no hay palaras para describir a ese idiota.

    Yo si me vuelve a llamar a directamente le cuelgo, no tendria ningun interes en cruzar ni media palabra con él....asi que pasando

    ResponElimina