dilluns, 3 de novembre del 2008

Mic3



Fa temps que volia fer aquest post. I és que des de fa uns mesos en Mic està molt present en la meva vida. En Mic és un personatge que surt al k3 (al Canal 33) i del que les meves filles en són absolutes fans. Sí, amb 9 mesos i mig ja són fans d'algú. M'imagino que amb pocs mesos més jo devia ser fan de la Heidi o el Banner i la Flappy. En Mic protagonitza històries de pocs minuts que s'intercalen entre vàries sèries de dibuixos (en Noddy, la Lucy la mandrosa, el Xai Shaun), dibuixos que no els interessen gaire de moment, si més no, no tant com en Mic. 

En Mic és un nino de llana (sembla un mitjó) de color taronja i que té com a amics en 5 segons, el cargol i la mosca. El fons és negre i no sé ben bé que té que només senten la música el món de la Maria i la Erinn es paralitza i ja només existeix en Mic. Li somriuen, mouen els peus d'alegria, se'l miren embobades... vaja, tot el que pogueu esperar del fenòmen fans! I ja no parlem si en Mic canta! i és que es nota de quina generació són els guionistes i quins són els referents perque de moment conec totes les cançons i com a pallassa que soc les canto jo també, així que la festa és complerta! A més és mitja hora de dibuixos sense anuncis, cosa garebé impensable avui en dia!

Fa poc he descobert el blog d'una de les guionistes, l'Anna Manso. El teniu linkat a la llista de blogs.

L'únic punt negatiu és la falta de visió comercial de TV3. Tenen entre mans un filó!!! NO se'ls ha acudit comercialitzar els peluixos, ni DVD, res! Espero que se n'adonin perque seria un gran negoci (Viv pren-ne nota!)

8 comentaris:

  1. Com pot ser que encara no hagi aconseguit veure-ho mai!!! Deu ser que com que dura poc no hi ha manera.

    Té una hora determinada o el fan quan volen?

    ResponElimina
  2. A la tarda és cap a un quart de 6 i al matí cap a 3 quarts de 9 (el horari del matí no el tinc tan clar... és després del Doraimon... començo a pensar que miro massa la tele...)

    ResponElimina
  3. Mirashka no mires massa la tele sinó els dibuixos. Aquests nens q ens fan aprendre fins i tot la programació infantil... :-)

    ResponElimina
  4. Jo crec que en Mic és el net (o si més no, l'hereu) del sr. Cordills.

    ResponElimina
  5. Ostres,

    moltes gràcies per l'elogi. Ens ho passem d'allò més bé inventant històries pel Mic i en Cincsegons. T'he de dir que el meu fill petit també n'és un fan absolut, i com tu comprendràs no té ni idea que sóc una de les guionistes. I sí, el tema de comercialitzar el ninot està allà, un filó per explotar.

    ResponElimina
  6. El meu nebotet Max ara ha fet un any i des que va començar a veure el Mic es va quedar enlluernat. Vull un nino Mic per ell o...ploraré, ploraré, ploraré i TV3 innundaré!!!! Si el veiéssiu com s'acaba el berenar sense adonar-se escoltant el Mic ho comprendrieu.
    Felicitacions als guionistes i a qui va "parir" el Mic,
    Virgi

    ResponElimina
  7. El meu fill tambe es fan!!! Bueno i jo tb. Seguiu aixi pe son molt educatius.

    ResponElimina