dimarts, 18 de novembre del 2008

Moments



Hi ha moments a la vida en els que coincidim amb gent que està passant pel mateix que nosaltres, que tenen els mateixos problemes, les mateixes alegries, els mateixos dubtes i evidentment això uneix. Són però unions temporals, que molts cops no comporten una amistat.

Però en alguns casos, molt pocs, aquestes coincidències acaben en veritables amistats perque de fons ja veus que hi ha alguna cosa més, que t'ho passes bé sense haver de recórrer als punts que tens en comú. Quants dels nostres amics de l'Institut ho continuen sent? Quantes nòvies/dones dels amics de la teva parella són amigues teves? amb quanta gent de la feina ets amiga? a la meva millor amiga la vaig conèixer al gimnàs i vem compartir procés de separació, però ja es veia a venir que hi havia molt més.

Darrerament, degut a la maternitat i el procés que m'hi ha portat, he conegut un munt de gent nova, amb alguna de la qual ja veus que la cosa no anirà a més, que no coincideixes en res apart de la situació. Però n'hi ha d'altra amb la que realment m'ho passo molt bé, amb la que podem deixar passar les hores senzillament en una cafeteria o sopant o xerrant en pijama a la cuina i voldries que aquest moment durés i durés perque et sents molt còmode. Tant de bò la vida fos sempre com en aquests moments! Tant de bò aquesta amistat duri molts i molts anys!!!

7 comentaris:

  1. Aquestes amistats haurien de durar tota la vida :-)

    ResponElimina
  2. tan de bo!!! i jo faré el possible perque això nocanvii.

    ResponElimina
  3. Que bonic Mireia!! jo espero que " això nostre" duri molt..molt..com les piles del conejito!!

    ResponElimina
  4. Entre totes em feu emocionar!! Us heu convertit en persones tan importants per mi que després del somriure del Nil de cada matí vinc a l'ordinador a veure com esteu!!

    ResponElimina
  5. jolín, jo també vull estar en pijama a la teva cuina,ja,ja...
    és broma...
    molt maco el que has escrit
    petonet
    kiwi

    ResponElimina
  6. Jo crec que en la vida et creues amb persones no fa falta grans esforços per mantenir l'amistat.

    Espero que siguem d'aquestes persones

    Petons

    ResponElimina
  7. m'ha agradat molt aquest comentari.
    Espero que jo sigui una d'aquestes !!!!
    siiii???.... vinga..... ja se que sóc una pesada!!!!
    només una mica !!!!!! vaaaaa....
    "me ajuntas"????
    i en lloc de pijama em poso un picardies!!!jeje

    ResponElimina