dissabte, 29 de novembre del 2008

Boris vs Jane


Per fí m'he acabat "Villa Diamante" el llibre del Boris Izaguirre, que el duia arrossegant des de feia moooolts mesos (des de St.Jordi!!!).

M'ha agradat? ni si ni no... No està mal, la història és una mica culebrón, explica una mica la història de Venezuela, però tot es queda en una mica. Els personatges no t'enganxen, la història no interessa massa... vamos, que m'ha decebut... una mica.

Ara m'espera Jane Austen!!!!!! M'he comprat "La abadía de Northanger" que no l'he llegit i en tinc ganes. Mmmmmmmmmm m'encanta Jane Austen!!!!! soc una romanticona!!!!!! Ains, qui trobés un Mr. Darcy (amb l'aspecte del Colin Firth, of course)... Tinc mono de "Orgullo y Prejuicio" (la serie, of course again) però la M. té els DVD (hi ha coses que no s'han de deixar mai: el marit, el cotxe i els DVD de "Orgullo y Prejuicio"...). Sort que d'aquí un parell de setmanetes hem quedat per fer un vermutillo i me'l tornarà!


1 comentari:

  1. No hi ha millor primera frase que la que encapçala "Orgull i Prejudici". Dedueixo pels teus posts que pots llegir en anglès. Ai, quina enveja. Quan sigui vella i torni a tenir temps m'hi posaré tan sols pel plaer de llegir la senyora Austen en versió original.

    ResponElimina