diumenge, 11 de gener del 2009

Divertirse como un enano


He estat buscant l'origen d'aquesta expressió (no molt tampoc...) i no l'he trobat. M'imagino que ve de divertir-se com un nen (o com he trobat a Yahoo: "De algún tarugo que cree que los enanos se divierten. A veces son seres muy sufridos").

Bé, vingui d'on vingui, ahir vaig divertir-me com una enana com feia temps que no em divertia. No és que no em diverteixi normalment, m'ho passo bé, en general soc optimista i de riure fàcil. Però ahir em vaig divertir fent el boig, cantant, saltant, ballant i rient com una nena, sense pensar en cap moment en si estava fent el ridícul o si algú podia pensar "mira aquesta! a la seva edat fent el burro d'aquesta manera". I és que ahir vem anar a veure a "El Hombre Linterna"!

Quan va començar el concert estàvem una mica freds: no hi havia massa gent, alguns anaven a veure què, sense atrevir-se a massa, en plan com un tio de 30 tacos es posarà a cantar "La abeja Maya"? També hi havia algún modernillo (penseu que el concert era a l'Apolo) en plan "soc més modern que ningú perque vaig a veure grups que no coneix ni l'apuntador". Però mica en mica la gent es va deixar anar i va ser apoteòsic. Fins i tot es van aprendre la lletra de "Bola de Drac" en català!

Hi va haver un moment en el que em vaig mirar a la gent i no vaig poder evitar riure sense parar una bona estona: un munt de gent cantant "Benji y Oliver" (el himno nacional amb permís de "La bola de cristal") a ple pulmó, com si cridessin "Born in the USA". A partir d'aquí ja va ser imparable!!!! Ole, ole i ole!

2 comentaris:

  1. Em sembla que en la vida havia anat a un concert tan friki, jajaja.

    Boníssim!!!

    ResponElimina
  2. Aixx q dir sobre aquesta gran nit?

    Només puc dir q o fan un altre concert o em sentiré com el pobre patito del genial Damian jaja!

    Muacks!

    ResponElimina