divendres, 16 de gener del 2009

Erinn



bitxo, espavilada, PANXONA, guapísima,
expressiva, somriure, viva, mirada, EXPLOSIVA, carinyosa,
riallada, simpàtica, pedorra, exigent, cridanera,
mimosa, marmotacarotes, boqueta...

així és la Erinn. El nom de la Erinn va ser difícil de trobar, no ens posàvem d'acord fins que en Víctor va recordar que quan vem començar a sortir havíem dit que si teníem un fill li posaríem un nom irlandès i Erinn era un dels que havia sonat. També hi ha una vessant lili que no tothom coneix... a mi m'agrada molt la Julia Roberts i un dels papers que ha interpretat és el de Erin Brokovich, però aquesta versió no queda tan bé.

La Erinn és pura energy!!!!!! és capaç de plorar, riure, cridar i abraçar-te, tot en 10 segons! és la dona de les mil cares, en té tot un repertori i és apassionada amb tot, quan agafa una nina, quan mira dibuixos animats, quan juga, quan riu... Normalment acaba el dia esgotada (el seu rècord d'hores de son està en 14...) i resulta esgotadora, però és impossible no riure amb ella. És impossible no adorar-la!

6 comentaris:

  1. Que voy a decir yo de la niña de mis ojos! :-P

    ResponElimina
  2. Hola guapa, me ha encantado esta entrada y también la de María, han sido muy chulas!

    Enhorabuena por estas dos princesitas, la verdad es que es una pasada que sean tan parecidas y tan distintas a la vez jeje

    Muaaaks

    ResponElimina
  3. Erinn tot i ser un petit bitxo té el seu encant igual que Maria. Una és la dolçor en persona i l'Erinn tot i ser un cul inquiet, transmet una tendresa especial!

    Tens dues joies!

    ResponElimina
  4. No sabria decidirme por una o por otra... las dos son preciosas, dos muñecas...

    disfrutalas mucho, q dicen q crecen muy rápido!!

    ResponElimina
  5. Que ben descrites totes dues!! L'Erinn és pur nervi, peò es fa estimar moltíssim!!!

    ResponElimina
  6. L'Errin es la que jugarà a futbol amb els amics... serà d'aquelles ties a les que totes les tenim una enveja que ens morim eh?? si aquelles que son encantadores, divertides i sense complexes??? aviam..

    ResponElimina