diumenge, 18 de gener del 2009

Fa 1 any



Demà fa un any. Bé el faria avui, però l'any passat va ser any de traspàs. Demà fa un any que van néixer les peques (els posts anteriors ja venien per aquí). La última nit sense elles vem anar a sopar fora, al cine, i en tornar a casa vem acabar de preparar les bosses. Vaja, de tot menys descansar!

El meu part el recordo com divertit! Sí, dec ser la única persona al món que té aquest record... Va ser una cesàrea programada, així que de contraccions ni una. Els meus ginecòlegs són matrimoni i es van passar l'estona fent-se conyetes. I a més van deixar que en Vic estigués al meu costat en tot moment, així que va ser genial.

El que més recordo és quan me les van donar. Tothom m'havia dit que era el millor moment, que era màgic, que era especial... així que jo l'esperava amb candeletes, havia de ser genial i jo estava preparada! A l'hora de la veritat la comadrona me les va acostar embolicades amb una mena de paper de plata tan a la vora que ni les veia i cridant-me "fes-els-hi un petó! fes-los un petó!". Jo pensava "doncs vaya caca de moment..." mentre intentava fe'ls-hi el petó, no fos que la dona pensés que jo era una mala mare així ja de bones a primeres. I aleshores en Vic se'n va adonar, me les va allunyar una mica i em va dir "mira-les, están bé i són precioses!". I va fer que aquell moment fos màgic. La resta està borrosa... jo plorava.


7 comentaris:

  1. Asiq mañana es el cumple de tus princesas...

    MUCHAS FELICIDADES!!!

    la verdad es q te pintan ese momento como super mágico (si, con las velas y el violin jaja) pero lo realmente mágico es haberlas creado.

    Un beso para ellas, pero tb para ti!!

    ResponElimina
  2. Nena m'has emocionat i tot!

    Mare meva si recordo com si fos ahir com ens explicaves q havies d'anar corrent a comprar robeta...

    La veritat és que sí q és un moment màgic quan coneixes el teu fill i si coneixes dos alhora doncs ja ni t'explico, no¿?

    Felicitats a la dolça Maria i al trastete Erinn per l'anyet q fan i per tenir uns papis que les desitjaven i les estimen tant i felicitats als papis per la sort de tenir dues criatures com aquestes.

    Muacks!

    ResponElimina
  3. Ya hace un año y parece que fue hace nada que nos explicabas en el foro tus nervios y las ganas de ver a tus peques. Los primeros dias separada de ellas que estaban en las incubadoras...( suspiro) cuantas cosas habeis vivido juntas en este año , verdad? aunque agotador es emocionante verlas crecer.

    Muchas felicidaddes a tus dos princesas en su primer cumple y a vosotros por ser tan afortunados de tenerlas.

    Besitos.

    ResponElimina
  4. Nena doncs caca o no caca estic plorant com una magdalena.
    Ainsssssssssssssssss Ja parlarem, que no m'hi veig Petons i felicitats 1 any i 1 dia!

    ResponElimina
  5. No si val fer plorar el personal!!!! Moltes felicitats a les dues princeses de la casa i també a vosaltres que teniu uns solets com a filles!!!!

    Petonarros

    ResponElimina
  6. Si que és un moment magic que dura segons però mai s'oblida!

    Moltes felicitats!!!!

    ResponElimina
  7. Gauapa, me ha encantado la dedicatoria a tus niñas, primero a Erinn, con canción y luego a María, con la suya.

    Me ha parecido súper emocionante y como ahora soy un saco hormonal, pues imagínate con estoy.

    Eres una súper mami y tus hijas van a estar encantadas de ver todos los videos, entradas, textos y dedicatorias cuando tengan edad.

    Estoy deseando celebrar ese cumple que tenemos pendiente.

    Millones de besos

    ResponElimina