divendres, 23 de gener del 2009

Vacances



Potser anem una mica aviat, però ja estem planejant les vacances d'estiu! Hi ha varies opcions, que tot pot ser que al setembre haguem d'anar a viure sota un pont o menjar patates fins nadal, però en tinc moltes ganes! Sento que recupero una part de mi que els anys abans d'estar embarassada era important, el viatjar!

Per un banda amb en Vic hem recuperat un vell plan que és marxar a uns dies a Amsterdam. I a més solets! No sabeu la il·lusió que em fa!!! el que passa és que em sento mala mare per estar tan contenta, sento que potser m'hauria de saber més greu deixar les nenes 4 o 5 dies, però dec ser una mare desnaturalitzada perque em pot més la il·lusió que la pena per deixar les peques.

Per altra banda volem marxar uns dies de casa rural amb les mamis (i els papes) i els peques. Ja estem mirant llocs i la veritat és que també m'il·lusiona molt! M'agrada anar així de tranquis amb ells, sense que ningú es molesti per si un nen crida o plora, tothom al mateix ritme, em relaxa molt. I a més amb ells m'ho passo molt bé!!!! només la planificació ja és divertida!

També tinc dos o tres congressos aquest any, però de moment només sé segur que aniré al de Madrid. N'hi ha un a Turí que pinta moooooolt bé però la inscripció val una pasta i aquest any estem una mica de restriccions. El tercer és el que em crida més, però hem de fer números... octubre a Puerto Madryn, a la Patagonia argentina, en plena època de cria de les balenes... al·lucinant!!!


5 comentaris:

  1. Como ex-agente de viajes que soy me ha gustado mucho este post jeje

    Sin duda el viaje a Puerto Madrin en Argentina para mí sería el mejor, es mi sueño ir a Argentina, a la zona de Tierra de Fuego seria una pasada!
    Amsterdam no lo conozco...pero mujer una escapada romantica cortita no te convierte en mami desnaturalizada, asi que aprovecha!
    Y el turismo rural en familia es genial, te puedo recomendar alguna casita que conozco, o simplemente en www.toprural.com puedes buscar lo que más te guste!

    Besitos

    ResponElimina
  2. No facis cas a l'Amarbe q el millor viatge és el de la casa rural amb les mamis (lo siento Amarbe pero es q en ese viaje estoy yo jeje :-P).

    Estàs q et surts, eh¿? Quantes coses nenes. Digues q sí! s'ha de sortir, viatjar, veure món, fer coses... es q sinó q¿? sempre igual! Casa, feina, fills, casa, feina, fills i tornem-hi.

    Fas molt bé sortint i si et fa ilu anar amb el teu marit uns dies a soles doncs està genial q abans que papis éreu parella :-)

    ResponElimina
  3. Jo també vull anar a Argentina, és un dels meus somnis... potser quant em jubili...

    Bé lo de la casa rural pinta molt i molt bé jejeje

    ResponElimina
  4. Nena, que lista tan extensa de viajes, jajaja!!!!!

    Echálo a suerte......

    Besotes!!!

    ResponElimina
  5. Amarbe gracias guapa! estamos haciendo cuentas a ver si podemos ir a Argentina, porque a mi la Uni me paga el viaje y parte de los gastos y claro es una oportunidad, pero me gustaría ir con Víctor y eso supone dejar a les peques casi 15 días, que una cosa es 4 o 5 como Amsterdam, pero 15... puff se me hace cuesta arriba!

    El turismo rural ya tenemos escogida casa y pinta que estará muy muy bien!!!!

    Jo es que viatjar m'encanta (vaya topicazo!) pero entre que es car i ara amb les nenes, doncs como que se'm fa raro. No sé, a veure.

    Nata si, ya veremos cuantos llegan a realizarse ;-)

    Petons a totes!!!

    ResponElimina