dimarts, 13 de gener del 2009

Vergonya aliena



Hi ha vegades que el govern del meu país em fa vergonya. Jo soc de les que es va alegrar quan el 2003 els socialistes van accedir al govern, i més encara de que ho fessin amb un govern amb iniciativa i esquerra. A la fi un canvi! El govern de Maragall semblava que començava a rutllar en alguns aspectes, tot i les sortides de to que tenia de vegades.

Quan va guanyar en Montilla pensava que milloraria, m'agradava aquest tarannà de treballar i no anar a buscar titulars, però entre uns i altres m'han fet perdre la fe. Cada vegada més un se n'adona de que els interessos polítics estan primant i molt per sobre dels interessos del país. Avui a les notícies parlaven de les declaracions contradictòries entre els consellers Saura i Nadal i de lo poc lluïda que està sent la gestió del primer al capdavant de la conselleria d'interior. De fet, n'hi cauen de totes bandes i a la oposició li falta temps per saltar-li al coll, però en Saura està demostrant que els liders polítics poden tenir una millor o pitjor capacitat de coordinació general, però a l'hora de gestionar una matèria en concret naufraguen estrepitosament. Sap greu que una conselleria que semblava que funcionava bé en l'època Maragall com era la d'interior estigui així. Tot pels interessos polítics. Per que si no van substituir a la consellera Tura?

3 comentaris:

  1. Te aviso de una iniciativa (Manifiesto por la solidaridad) que se está montando a través de un blogero (Cornelivs) si te interesa he puesto un enlace en mi blog.

    Bonita foto para un pelotón de fusilamiento, jajaja!!!!

    Besotes!!!

    ResponElimina
  2. Bueno, pero en el fusilamiento no me toques a la Tura ni al Nadal, que me caen bien pobretes! ja ja ja

    Un beso!

    ResponElimina
  3. Buf! doncs si t'explico com està el tema d'educació primària se te ponen los pelos como estalactitas!

    ResponElimina