dilluns, 16 de març del 2009

Buon giorno!!!!


Avui estic animada! ha estat un cap de setmana molt complert i molt agradable.

Dissabte vem començar anant a nedar amb les peques que entre malalties varies d'uns i altres no hi anavem els 4 junts des d'abans de Nadal! La veritat és que aquesta estona amb elles és genial! Després vem baixar a Barcelona, vem estar amb els dels Claddagh Ring Dancers, el grup de ball en el que estàvem abans, vem dinar amb la Viv, vem disfrutar del solet, vem ballar. I a la nit soparet amb les mamis, que bàsicament va ser una teràpia de riure. Vaja, esgotada però feliç!

I ahir vem disfrutar de la tranquilitat d'un diumenge al poble, amb les peques, els pares... què més es pot demanar?

Fa uns dies una amiga en el seu blog es preguntava sobre la felicitat. Doncs per mi aquests dos dies han sigut feliços. Veure com les meves filles tastaven la nata per primer cop (i una acabava amb la cara blanca), com la meva amiga duia una càmera només per fer-los fotos, poder abraçar el Joseba, la sorpresa de poder veure a la Ella que ara viu a Anglaterra, notar l'alegria de la Mònica en veure'ns... això és felicitat!

I com estic contenta començo la setmana amb bon humor! Si algú està trist, doncs segur que amb aquesta cançó li encomano!

4 comentaris:

  1. Hola bonica!!

    Doncs jo et felicito per estar així de contenta, afrontar la setmana amb alegria, i que no "decaigui" i vagi a més.

    Gràcies per dir-ho perquè als que t'envolten ens agrada saber que estàs bé, i a més a més, perquè jo també estaba guay i a més, s'encomana!!!!! :D

    mua, un petonasso per a cadascuna!!!

    ;)

    ResponElimina
  2. vau ballar la erinn, la viv i tu. la maria i jo ens vam quedar vigilant les jaquetes...

    ResponElimina
  3. M'agrada molt veure't tan contenta i més saber que, d'alguna manera, he contribuït :-)

    Petonarros!

    ResponElimina
  4. Mireia!!! I tant que em vaig alegrar! Sempre que us veig me n´alegro, i veure-us a tu i a la Erinn allà ballant els ceilis.. buff!! Una abraçada ben gran wapa. Que no només has estat mare de bessones i no has mort en el intent sino que ets tota una campiona que ho fa de meravella, només s´ha de veure aqustes dues preciossitats(bé i el Vic tb. of course.
    Un petonàs,

    ResponElimina