divendres, 26 de febrer del 2010

Dos??????!!!!! uff quina feinada...


Això és el que diuen normalment quan saben que esperes o tens bessons. I si, és veritat, és una feinada, no el doble, però si més que quan es tracta d'un sol nen. Has d'estar per dues criatures que, tot i que pujen al mateix ritme, tenen cadascuna les seves necessitats. I no parlo de canviar bolquers, rentar roba o preparar biberons. Sinó que totes dues volen la mama, el papa, el nino o la joguina alhora. I ploren o demanen braços alhora. I es barallen. I necessiten que les escoltis alhora. O el pitjor, que una vol veure el Pocoyo i l'altra al Caillou (un dia dedicaré un post a aquest nen odiós...). Sort que les dues volen en Mic! I sí, pot ser estressant. I si, uff, quina feinada!

Però ningú, o molt poca gent, pensa que tenir bessons també suposa no el doble sinó el triple o més d'alegries! de moments d'aquells que t'agradaria guardar per sempre, que et fan riure com mai, emocionar, oblidar que has tingut un dia (o una setmana) horrible. Que et fan dir a les teves filles "no sabeu com us estimo" i omplir-les a petons. Que dius dos???????!!!!!!! que guay!!!!!!!

P.D. segurament d'aquí a uns dies me'n faran alguna i negaré haver dit mai això. Per aquest motiu ho escric, perque no se m'oblidi...


6 comentaris:

  1. :)
    Yo creo que ha quedado clarísimo todo lo que compensa tener mellizas,gemelos, trillizos y todo lo que sea más de un hijo.
    Son una preciosidad!
    Por cierto yo tampoco soporto a Caillou,me pone enferma jaja, cada vez que lo he visto con la hija de una amiga he pensado como tú.

    Un beso muy grande y feliz finde

    ResponElimina
  2. Jo crec q el millor de tenir més d'un fill és q saps q sempre es tenen un a l'altre i quan són bessons la complicitat entre germans és brutal i això deu omplir molt.

    ResponElimina
  3. Jo ara també penso que sort que hi han moments en que es miren, riuen i es fan petons i que això compensa les estones dolentes que es passen. I si a més, com és el teu cas, són de la mateixa edat doncs poden compartir tot això i més.

    ResponElimina
  4. Jo crec que elles encara són petites per adonar-se de lo txulo que és tenir una germana bessona, per elles és la situació per defecte de moment. Però ja tinc ganes de que creixin i veure nèixer entre elles una complicitat... encara que de vegades jugarà en la nostra contra!

    Per la nostra part, crec que els avantatges excedeixen en molt els inconvenients.

    ResponElimina
  5. I tant que les avantatges guanyen!!! a mi m'hagues encantat tenir bessones i com les vostres??!!! signo ara mateix tot i tenint a la Lila també!

    ResponElimina
  6. He, he, m'alegra saber que l'equip del Mic et facilita la vida. Els ho penso dir. Ja saps que ja no hi escric, però en conservo bons, bons amics i encara reemeten guions meus.

    Petons i endavant!

    ResponElimina