dilluns, 26 de juliol del 2010

Pipis, caques i consells



Estem en plena fase bolquers. Sembla que les gatxans ho van superant. Ara ja els l'hem tret a la migdiada i, si tot segueix així, la segona quinzena d'agost el treurem a la nit. Anem força bé (un pipi escapat a la Erinn en els darrers 5 dies), excepte a la piscina. Allà és can pixa, i mai millor dit... És com si l'aigua de la piscina actués de laxant perque a la que fa mitja hora que som allà una o l'altra (o totes dues, ja que ho fem fem-ho ben fet...) es caguen a sobre. Sort que els banyadors que ens va reglara la M l'any passat aguanten bé les caques...

L'incloure el "consells" en el títol ve perque aquest és un dels moments en els que tothom et dóna consells: que si fes això, que si fes allò, que si posa-les cada 20 minuts, que si no, espera't a que ho demanin, que si fes servir l'orinal, que si el lavabo... Jo personalment odïo els consells. Que me'n donin i donar-los. Però de vegades és inevitable, et surten per molt que t'intentis control·lar, deu ser que les ganes d'ajudar ens superen! Potser està en la nostra biologia, en aquesta sensació de comunitat de mares que de vegades tenim i que fan que ens volguem ajudar les unes a les altres i acabem atabalant del tot a l'aconsellada i fent més nosa que servei.

Així que E i C si em faig molt pesada en algun moment no m'ho tingueu en compte!

2 comentaris:

  1. Jo reconec que sempre he dit que no em fan falten consells ja que sé equivocar-me soleta però des que sóc mare com que els agraeixo. Sembla que si la pifio no és només culpa meva jaja! :-P No, en sério, des que sóc mare que m'agrada escoltar les opinions (sempre que no siguin de la veïna del primer q no coneixes de res o de gent que no aconsella sinó sembla que imposi).

    Bé, al tema! Lo dels bolquers sembla una tasca feixuga però després els petits es posen les piles tot i q he de dir q a l'Andreu encara se li oblida demanar el pipi perquè prefereix jugar.

    Que grans s'han fet!

    ResponElimina
  2. No, si potser sempre ens en fan falta de consells, però m'agrada demanar-los jo, no que me'ls donin així de bones a primeres. De vegades en treus alguna cosa positiva, però normalment no fan més que atabalar-me!

    ResponElimina