dimecres, 30 de gener del 2013

Crònica d'una desaparició


Hola, com anem? bon any a tothom! Si, he estat desapareguda. Molt desapareguda. Per què? sobretot per cansament. Les festes de Nadal van ser bastant esgotadores, fent de mama les 24 hores del dia (per què no fan migdiada les gatxans? per què????) i amb poques estones de descans en les que bàsicament aprofitàvem amb en Víctor per vere alguna de les 9812364198274 pel·lícules que tenim pendents.

I també hi havia un cert cansament mental: el meu cervell no dóna per tant. Feina, casa, nenes... de vegades tinc la sensació que el temps em porta, que vaig a la deriva al llarg del dia, d'aqui cap allà sense control·lar res. I això m'angoixa i m'esgota. No se explicar-me millor.

Com han anat aquests dies? doncs força bé. Les festes de nadal bé, com deia cansades, vem anar a patinar, a la neu a baixar en trineu, al cinema, a passejar,a fer manualitats... Les gatxans van estar molt contentes amb el que els va cagar el tió i amb el que els van portar els reis, van poder disfrutar de la cavalcada de reis des de dalt d'una carrossa (bé, una camioneta que feia de carrossa) i en definitva van passar uns dies molt xulos en els que tenien els pares a disposició.

El problema rau en que just passades festes, el 19 de gener, va ser l'aniversari de les gatxans! Siiii, ja tenen 5 anys!!!!!! i clar no surts d'una que entres en una altra! festa amb els amiguets, festa amb la família... regals per totes bandes... I ja són grans! la Maria encara s'estima més agafar el xurro quan neda (tot i que ella es pensava que en fer 5 anys, com per art de màgia, sabria nedar com una sirena), l'Erinn està en una fase de "vull cridar l'atenció costi el que costi", però això si amb maduresa! amb la maduresa dels 5 anys.

I res, que espero anar entrant ja de manera continuada, aquesta nit trobar una estona per llegir els posts endarrerits (bé, doneu-me una setmana...), aquest cap de setmana preparar un post pel club de les mames lectores (vaya una que proposa llibre i se'n desentén eh...)... Us asseguro que la intenció hi és!

La Maria patinant

L'Erinn patinant

Mirant la pel·lícula de les bessones que no es coneixen
(coneguda a la resta del món com "Tu a Londres y yo a California")

La carta als reis de la Maria (el Taleopi de la Gelouti, també conegut com a telescopi de la Hello Kitty, no el van trobar els reis, però els pares el vem trobar per l'aniversari i hi enganxarem a la susodicha gateta)

Els fanalets que van fer les gatxans per rebre els reis

L'Erinn amb la disfressa que li van dur els reis

La Maria amb la disfressa que li van dur els reis

14 comentaris:

  1. Estàvem impacients, ja ho saps! Ens agrada veure les noietes aquestes (són molt grans!!!) i saber que tot plegat és només qüestió de cansament físic i mental. Sabem de que parles, a totes ens ha passat alguna vegada, poc o molt. Tu al teu ritme, et donem una setmana o dues o tres...el més important és que no desapareixis del ciberespai! :)

    ResponElimina
  2. Bon any guapa i benvinguda! Quines fotos més xules. Tranquil.la que l´hivern és difícil per totes nosaltres, tu al teu ritme.

    ResponElimina
  3. D'aquí una setmana examen jajaja! :-P

    ResponElimina
  4. Re benvinguda!!

    5 anys ja? Felicitats!! Que grans!

    I penso que desconectar de la vida 2.0 també ha de ser molt sa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si noia 5 anys! fa vertigen! La veritat és que ho és!

      Elimina
  5. Ànims!! Totes passem per fases de "mudesa"...Què xulo! Tens una Bella i una Blancaneus a a casa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De Bella res, és la Mérida!!!! ;) El tema princeses el tinc mooooolt dominat (massa!)

      Elimina
  6. Ostres tu, que grans que estan! Benvinguda de nou al món 2.0! :)
    Petons!

    ResponElimina
  7. maquissimes fotos! anims, el temps a mida que van creixent va tornant... 5 anys, com el meu petit! Benvinguda de nou.Petons.

    ResponElimina