diumenge, 3 d’agost del 2008

Un premi!!!



La Mafalda m'ha donat un premi perque li agrada el meu blog! m'ha fet molt il·lusió perque pensar que hi ha gent que et llegeix i que li agrada el que dius o que es distreu amb tu doncs és estimulant.

A mi el seu blog m'agrada molt i crec que reflecteix perfectament com és ella, tot i que la conec poquet (conec més a sa germana, que és una de les meves millors amigues), és una mica com el personatge que li dóna nom, que ja sabeu és el meu ídol de ficció!

Bé, aquest premi s'ha d'entregar a webs que ens agradin, que llegim habitualment o de persones a les que ens apreciem. Jo li entrego a dues mamis, a una futura i a una desconeguda.

La primera mami és l'Esther, que és una personalitat arrebatadora, que fa tot allò que li passa pel cap i a sobre ho fa bé i que ens ha aglutinat a un grupet de mares recents al voltant d'un foro que us asseguro que per moltes coses m'ha salvat la vida!

La segona és la Emma, que és una dona forta (gairebé sempre), que treptja fort (tot i els dubtes), que en el fons és tota tendresa i que ADORA a la seva filla Lila (i no n'hi ha per menys).

La futura mami és l'Esther, a qui he conegut en el viatge cap a la maternitat, que ha sigut un viatge llarg i costós (sobretot emocionalment) i en el que poder compartir l'experiència ajuda molt. Ella és una marisabidilla encantadora que sap arrencar-te un somriure just quan més ho necessites.

La desconeguda es l'Amarbe, a quien leo a través del blog de Esther y de la que me encanta lo que dice y como lo dice. Y es que a mi también me gustan mucho los libros de Ana Gavalda.

I no li dóno a en Víctor perque diu que aquests premis no tenen mèrit perque es donen per amistat. I què?

5 comentaris:

  1. Gràcies pel premi wapa! Em faràs posar vermella i tot...

    PD: els homes són uns rancis

    ResponElimina
  2. Ehhh quina ilusió,com si m´hagueren donat un Goya :)

    Moltes gracies pel premi, m´encanta que t´agradi el meu blog :)
    Per cert ara m´estic llegint el nou de Anna Gavalda, ja te contaré

    També un detall haver-me escrit en castellà, encara que com soc valencianeta t´entenc perfectamente(igual estic ficant la pata...perque fa temps que no practique)

    Un besote!

    ResponElimina
  3. ¿Marisavidilla?¿Yo? no se de donde sacas esa idea.

    Así entre nosotras he de decir un secretillo y es que en el cole me llamaban Estherus.

    Gracias guapa por el premio, pero no se merece, si tengo al blog desatendido y al foro también.

    Un besazo

    ResponElimina
  4. Enhorabuenaaa!!!!!Bien merecido el premio.
    Beso!

    ResponElimina
  5. Aix nena quina emocio... si es que casi ploro i tot... de veritat eh???

    Ets un encant!

    ResponElimina