dissabte, 18 d’octubre del 2008

Meme again

La Mafalda des del seu blog (me alegro mucho guapísima!!!) ens envia aquest meme. Bé ens n'envia dos, però en l'altre gairebé totes les meves respostes serien que no, així que si us pica la curiositat aneu a la font i el mireu! Bé, aquí va el meme del número 4:

Quatre llocs als que vaig un cop i un altre:

Al Dos i Una, una botigueta que hi ha al carrer Rosselló entre Passeig de Gràcia i Pau Claris. Em sembla molt gran que continui oberta tenint Vinçon gairebé al costat i DBarcelona molt a la vora i segurament el propietari hi té molt a veure. És l'amabilitat en persona (tot el contrari que la majoria de dependents de Barcelona) i hi ha cops que fins i tot et sap greu marxar sense comprar-li res.

Al Mauri, la cafeteria que hi ha a la cantonada de Rambla Catalunya amb Provença. Em sembla un lloc preciós, on segons el dia i l'hora trobes senyores amb el collaret de perles que van a fer-hi el te o la xocolata amb les amigues, famílies mooooolt pijes que van a fer el brunch el dissabte o matrimonis de províncies que han baixat a Barcelona al metge. Bé, i cada cop més turistes (deu sortir a alguna guia...).

A la Lourdes Bergada (com pot ser que no tinguin web aquesta gent), que és una de les meves botigues peferides. Molts cops hi vaig m'emprovo mil coses i cap em queda bé i d'altres tot em queda perfecte. Crec que és més aviat cosa de l'humor del dia en qüestió.

A l'FNAC. Hi soc adicta! m'encanta entrar i anar a DVD o a llibres a passejar-hi, mirar que tenen, quines ofertes hi ha, tafanejar, llegir solapes de llibres i resums de pelis... el problema es que sempre cau algo... Un consell per un dia d'avorriment: anar a la secció de sèries, sempre trobes alguna vella glòria que et fa somriure.

Quatre persones que m'envien emails amb regularitat:

Doncs darrerament són més de quatre, són 7, una colla de mafioses que ens hem fet amigues, bàsicament per l'interès comú del cotilleo, i que molts dies m'alegren el dia (només veure que tinc un mail d'alguna d'elles ja somric). També m'escriu el meu profe d'anglès, que ens envia un recordatori dels deures que hem de fer (per cert, tinc una redacció pendent!).

Quatre llocs als que m'agradaria estar ara:

A Nova York, ciutat a la que segur tornaré i on no m'importaria gens viure. Llocs concrets? a Bryant Park esmorzant o veient una peli del cicle de cinema a l'aire lliure, al MoMA (i a la seva cafeteria, un oasi a Manhattan. Per cert acabo de veure que al gener comença una exposició de Van Gogh... envidia cochina!), a Nolita, al Soho, a Dean and DeLuca, al Cafe 28 (encara que a la foto de l'enllaç sembla que venguin ornaments per cementiris...), els carrers de l'Upper East End...

Més a la vora doncs al voltant d'una taula (a casa d'algú, a un restaurant, a una casa rural, on sigui) amb una bona colla d'amics amb els que compartir conversa i rialles.

Els meus quatre llocs preferits per sopar:

El Bun Sichi, en ple Eixample de Barcelona, el meu japonès preferit i un dels millors dels que he provat a Barcelona. Va ser on em va portar a sopar el meu marit el primer cop que vem sortir junts i on em va ensenyar a menjar amb palillos.

La Parra, cap a la zona de Sants-Les Corts a Barcelona, on fan uns plats casolans per llepar-se els dits.

Ca'l Faiges al Poblenou del Delta, al Delta de l'Ebre. El millor arròs negre del món mundial!

De tapeo guarro a La Esquinica també a Barcelona. Una experiència religiosa que s'ha de viure!

Qui té deures? doncs els quatre triats són la Natàlia, les Esthers i l'Amarbe (que segur el passaran a la resta de la llista!). Bé i tots els que volgueu és clar!

8 comentaris:

  1. Prenc nota i en breu em poso amb els deures :-P

    Interessants els llocs q proposes, hauré de visitar uns quants jeje!!

    ResponElimina
  2. Ja veig una cosa en la que coincidirem, jajaja.

    M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  3. molt xulo!!!! l'ajuntament de Barcelona t'hauria de donar un incentiu per tanta publicitat gratis a Barcelona!!!! jajaja!! jo prenc nota perquè hi ha molts llocs dels que dius que no tinc ni idea.... des que visc a Segur estic d'un pueblerinooo.... moltes gràcies pel teu comentari al blog! un petó, maca!!

    ResponElimina
  4. Ohh q bien ya echaba de menos los memes jeje!
    Pues nada a hacer los deberes toca
    Un beset

    ResponElimina
  5. per fi puc escriure un comentari. al mauri veus de tot i al farga, hi has anat?? jo hi vaig sovint però no per pija: és més barat que el "cafe di roma", la gent no hi fuma, es silenciós i quan et coneixen et tracten molt bé. Jo quan hi vaig com a molt prenc un té... petonet

    ResponElimina
  6. Veo que vuelvo a tener deberes ;p
    pues nada, a trabajar.

    Besotes!!!!!

    ResponElimina
  7. Nuria, Natalia pues al tajo!!!! Esther i Amarbe així m'agrada, que treballeu!

    Mafalda no ho havia pensat... demanaré a l'Ajuntament que em facin una oferta.

    Kiwi doncs ho tindré en compte que entrar al Mauri amb el carro es un rotllo!!!!!! Jo soc adicta als sandwitxos de pollastre i enciam del Mauri... mmmmm

    ResponElimina