dijous, 30 d’octubre del 2008

Pixar

(amb accent a la "i"...). M'encanten les pelis de la Pixar! soc superfan!!!!! m'agraden totes les pelis que han fet, els curts, tot! Trobo que els guions són fantástics i saben com ningú crear diferents nivells de lectura, és a dir els nens hi troben històries per ells i els adults igual. I si mireu els extras dels DVD, els making-off són una passada! Em feia por que ara que pertanyen a la Disney les coses canviessin però sembla que no. Aquí teniu enllaçat el trailer de la propera història, UP. Que empiecen ya, que el público se va!!!!!

8 comentaris:

  1. Se ganaron mi admiración cuando ví monstruos S.A. con el movimiento de los pelos del monstruo azul, Sully. Era increible. El corto de los pajaritos en el cable me hizo reir muchisimo!!!

    ResponElimina
  2. D'aqui a uns anys anirem al cinema cada dos per tres per veure una peli de la Pixar :-P

    A mi em va encantar Nemo!

    ResponElimina
  3. Yo me declaro fan de Buscando a Nemo, la vi en cine y en dvd no se cuantaaaaaaaaas veces


    Por cierto el corto de los pajaros es buenisimo jeje

    ResponElimina
  4. A mi també m'agraden moooolt!!! De fet sóc de les que va al cine a veure-les. Per quan la pròxima?

    ResponElimina
  5. Belen totalmente de acuerdo!!!! en el DVD explican como lo consiguieron y es una pasada! Han sacado un dvd con los cortos que es una chulada! Y si, coincido contigo y Amarbe que el de los pájaros es una pasada!!!

    Esther digues que sí, tot i que amb lo car que està anar al cine jo ho reservaré per ocasions especials (4 entrades + crispetes + begudes... puff!!!!!)

    Yo es que no tengo una preferida, todas me gustan... estoy pensando un nombre y no se me ocurre... Quizá "Los increibles", no sé... o Monstruos... o Nemo... o bichos... o toy story...

    Nuria aquesta l'anuncien per maig de l'any que v, m'imagino que als USA. Res, que haurem de quedar per anar a veure-la!!! Jo també les vaig a veure al cine. De fet Monstruos va ser la primer peli que vem veure juts amb en Vic.

    ResponElimina
  6. Pixar mola un colló.
    A cada peli nova que vas penses: és impossible que sigui millor que "x" (sent "x" l'anterior d'aquest estudi); però el sortir penses: Collons, i tant que és millor!

    ^^

    ResponElimina
  7. nena parles com una autèntica matemàtica...

    ResponElimina