dimarts, 23 de desembre del 2008

Bon Nadal!

Quan penso en nadales soc una clasicona. Tot i que no m'agrada el "Fum, fum, fum" (és ben tristona...), soc fan de "Les 12 van tocant", "El noi de la mare" o "El Rabadà", suposo que és una reminiscència dels anys en que estudiava música (odiosos...).

Però també tinc uns referents anglosaxons importants i m'encanten els èxits pop nadalencs tipo "Last Christmas" de Wham, "All I want for Christmas is you" de la Mariah Carey (tot i que m'agrada més la versió de la B.S.O. de Love Actually) o el "Happy Christmas" de John Lennon.

Però hi ha una cançó americana de nadal que em té el cor robat. Pertany a la pel·lícula "Meet me in St. Louis" i és la que us deixo per felicitar-vos les festes (m'encanta, la nena és la Beth de "Mujercitas"! aquesta nena estava destinada a patir a les pelis...).

Espero que passeu unes bones festes i que sigui cert el que va dir ahir en 5 segons en un dels capítols del Mic: és Nadal i em vesteixo d'alegria. Petons a tots!!! Bon Nadal!


5 comentaris:

  1. Em fa por donar-li al play i tot! lili lili més q lili!

    ResponElimina
  2. Bon Nadal a tota la family!!!!!!!!

    P.D:Vuestro video la mar de divertido, jajaja!!!!!

    Besoteeees!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Jooooooooo, no m'heu deixat ni acabar el post!!!!

    Esther sí, lili i a mucha honra!!!! je je je he sortit de l'armari!!!

    Natàlia Bon Nadal a vosaltres també!!!! Besos guapos!!!

    Petons!!!!!

    ResponElimina
  4. Bon Nadal per vosaltres també!

    En quant al video doncs mira el meu esperit nadalenc fa que no et digui que ets una lili, uy si ho he dit, bé es que no tinc esperit nadalenc!!!!

    Petons guapi!

    ResponElimina
  5. Molt bon nadal, guapa!!!

    He de reconèixer que aquesta cançó també m'agrada, ;-)

    ResponElimina