divendres, 5 de desembre del 2008

Es pot ser més feliç?



Aquesta tarda he tingut un d'aquells moments de felicitat que de tant en tant tenim. La Maria i l'Erinn estaven al parc i han començat a jugar juntes. No es pot dir que fins ara s'ignoressin: les posessis on les posessis sempre acabaven una sobre de l'altra, però era com qui no vol la cosa, no interactuaven gaire, com a molt un somriure. Però avui es dedicaven a perseguir-se i el millor de tot és que les dues reien a carcajada limpia! Ha sigut increïble, una passada. Un moment de felicitat total!

8 comentaris:

  1. Qué guai eh? Jo sols mirant-los quan són al llit de vegades em venen ganes de plorar d'alegria... és com si encara no m'ho acabés de creure tot el que ha passat...
    petons i disfruta-ho

    ResponElimina
  2. Que emocionante no???? la verdad q tiene que ser una gozada asi q disfrutalas todo lo que puedas y ya veras q buenos momentos te haran pasar un abrazo muy fuerte muaaaaka

    ResponElimina
  3. És una sort que tinguis aquestes preciositats i encara ho és més que es tinguin una a l'altre :-)

    ResponElimina
  4. Es que les paraules es queden curtes!!! com diu la Karen hi ha cops que et posaries a plorar d'alegria. Karen ja veuràs quan es somriguin entre ells!!!!

    Avui parlava amb una amiga de la meva mare que té uns bessons de 38 anys! Doncs em deia el mateix, que el millor és saber que es tenen l'un a l'altre i que per ella el millor es veure la relació que tenen entre ells. Que duri!

    ResponElimina
  5. Que bonic, i quina emoció veure-les així. Si amb un ja et posaries a plorar cada vegada que fa una cosa nova, amb dos ha de ser al·lucinant!!

    ResponElimina
  6. Aix nena si es que son precioses.. no em cansare de dir que son maquisimes!

    ResponElimina
  7. I que duri aquesta felicitat!!!!!!

    Tenen sort de tenir els pares que tenen i de tenir-se la una a l'altre!!!!

    ResponElimina
  8. Seguro que estaban pra comerselas!!! siempre se tendran la una a la otra, para lo bueno y lo malo. Y tu la stendras a las dos para ti!!

    ResponElimina