dimecres, 10 de desembre del 2008

Nadal



Ja s'acosta el Nadal i l'altra dia l'Esther al seu blog parlava de tradicions nadalenques. Jo de petita en tenia una, anar a buscar la molsa pel pessebre amb el meu pare. Recordo anar a buscar-lo un diumenge al matí i anar junts al bosc amb ell i el meu germà i recollir molsa, pinyes, trossos d'escorça... La pena és que no podré fer el mateix amb les gatxans perque ara està prohibit. Ens n'haurem de buscar una altra...

Tinc una altra tradició més recent i per algunes segur que molt "lili"... amb en Vic algun d'aquests dies mirem "Love Actually". Oi que els americans veuen "Que bello es vivir"? doncs nosaltres en comptes de veure "La gran familia" amb el Pepe Isbert buscant a aquella criatura per Madrid preferim veure al Colin Firth parlant portuguès, a la Emma Thomson fent el cor fort o al fill del Liam Neeson corrent per l'aeroport. Mira som així de lilis! Però és maca, diverteix, emociona, així que us la recomano. A més, segur que si no l'heu vist no sabeu que al naixement de Jesús hi havia 2 llagostes i un pop!!




Feliços dies previs a Nadal!!! Christmas is all around us...

9 comentaris:

  1. Wow, qui no ha anat alguna vegada a buscar molsa pel bosc¿?! Q tiempos aquellos...

    Aquest nadal serà molt especial :-)

    Muacks lili meva jaja!

    ResponElimina
  2. Està bé mantenir les tradicions que es puguin o fer de noves.

    Bé respectarem la teva lili tradició!

    Petons

    ResponElimina
  3. Me encanta "Love Actually"
    sobre todo la BSO..., que gran tradición navideña jajaja!

    "All I want for Christmas is you"

    Pero bueno me pone un poco "moody" todo el tema navideño, porque estos dias quieres cerca a la gente q mas quieres no? Y yo tengo muy lejos a una persona muy especial para mi :(

    ResponElimina
  4. Nena, Love Actually FOREVER!!! mira, al final tindrem un punt de connexió tu i jo en el tema pelis! Per cert la canço El nadal es a tot arreu no té desperdici tampoc!!!
    Jo veig sempre 7 novias para 7 hermanos, per mi es una tradició.
    Una altra era de muntar el naixement, però tinc poca mà i m'han quedat una pila de figuretes mal posades mirant cap al nen jesus no nat!
    Miraré de canviar alguna coseta.
    Petonssssssssssssss

    ResponElimina
  5. Molt bé, una pel·lícula més per la col·lecció!!

    Jo també tinc forces tradicions per aquesta època, i aquest any seran més xules perque les compartiré amb el Nil.

    Petonets

    ResponElimina
  6. Locatis gracies per respectar el meu lilisme... :-D

    Nuria1 m'encanta 7 novias para 7 hermanos!!!! ja ja ja wonderful wonderful day!!!

    Nuria2 a que si que es mes maco tenir tradicions amb ells? a mi m'agradaria que anessim a la fira de joguines de la Gran Via.

    Amarbe guapa, siempre puede hacerse una escapadita y pasar algun dia juntos, no? ánimo guapa!!!

    kissos a totes!!!

    ResponElimina
  7. A la fira de la granvia i vaig cada any el dia de sant Esteve després de dir el vers (amb els diners recopilats, jejeje)

    ResponElimina
  8. Mireia que tradición más chula, en encanta esa peli! ya sabes que yo tambien he reconocido publicamente mi lilismo. Nosotrs siempre vamos a la Fira de Nadal que ponen en la Sagrasa familia y compramos algo, al principio eran figuritas para el Belén pero es que ya parece el metro en hora punta..
    Con los niños las navidades son especiales, con Sílvia yo he llorado de emoción mirando su carita al ver los regalos que ha traido Papa Noel o los Reyes, que bonita es la inocencia.

    Muchos besitos

    PD: Arriba 7 novias para 7 hermanos!!!

    ResponElimina
  9. Eh però s'ha de veure en versió original eh? Si no, no té ni la meitat de gràcia!
    Com el trailer aquest, quan canta les nadales el baríton del xòfer (al final del trailer): "When the snow lay round about,♩ deep and crisp and even ♫ "

    I lo de 'lobstah'... ha ha!

    ResponElimina