diumenge, 8 de febrer del 2009

Mare 100%?



Sóc mare. Però també: sóc dona, sóc cinèfila, sóc amiga, sóc mestressa de casa, sóc tele-adicta, sóc estudiant, sóc profe, sóc enemiga, sóc tripera, sóc biòloga, sóc una fashion-victim d'incògnit, sóc confident, sóc amant, sóc filla, sóc lectora, sóc conductora, sóc germana, sóc fanàtica de 1000 coses diferents.

I em molesta moltíssim la gent que em veu  i em tracta com si només fos una mare!

8 comentaris:

  1. Reinvindico amb tu el fet que una dona pot ser mare i per això no deixar de ser dona amb tot el que comporta!(tenir aficions, feina, gustos, opinions... una vida a part de la del teu fill)

    Ser dona i ser mare són dues coses totalment compatibles!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Creo que la maternidad es una faceta más de las mujeres, que antes de madre han sido todas esas cosas que has detallado. Que maravilloso que en una persona quepan tantas facetas no?

    Pero lamentablemente vivimos en una cultura todavia un poco arcaica,donde nuestras abuelas eran educadas para cuidar de su familia exclusivamente, y todavia no nos hemos modernizado del todo!
    Un beso y sigue siendo todas esas cosas, tus hijas estarán muy orgullosas de su mami :)

    ResponElimina
  4. Amarbe el problema viene cuando l@s que te tratan así son gente de tu edad que creen que porque eres madre eres incapaz de hablar de otra cosa que no sean tus hijos. És difícil a veces salir la rutina de casa, pero con esta actitud aún te hunden más en ella!

    Gràcies guapes!

    ResponElimina
  5. Eo! t'has deixat una cosa.. ets aquella a qui li queden molt bé el s texans!

    ResponElimina
  6. Jo no sé pq dius tot això...

    Signat: la mare de l'Andreu

    :-P

    ResponElimina
  7. Emma tu que me ves con buenos ojos, però tens raó, em queden molt be! mira ja se que es una fantasmada pero cony, una cosa que em queda be!

    La mare de l'Andreu (ara no recordo com et dius...) ja quedarem un dia i t'ho explico.

    Kissos!

    ResponElimina
  8. Dons jo trobo que ets tot això i molt més.
    Ets la DONA 100X100, i jo crec que tot es pot resumir amb les mirades: la que amb una mirada encisadora pots encendre una passió, la que amb una mirada control·les les nenes, la que amb una altre mirada fas callar als alumnes, la que amb una mirada ajudes a una persona que està patint i necessita la teva ajuda, la que amb una mirada agraixes a la teva mare la seva ajuda,... i no continuo perque es faria etern
    però n'hi han mil i una mirades i només dos ulls. tu ets la mare, amiga, germana, filla, amant, professora, etc però ets la M, tota una, TOTA UNA DONA 100X100!!!!
    Ara potser destaca la teva faceta de mare, però ben que t'ho has currat M, gaudeix, i que la gent digui el que vulgui, ets D-O-N-A.
    No volia que em sortis un missatge feminista... però m'indigna que la gent només trobi una faceta de la gent perquè estigui una mica més capficada en aquesta part de la seva vida.
    petonsssssssssssssssss

    ResponElimina