dimecres, 10 de juny del 2009

Nits de bruixes



Ja fa un temps que amb la E, la K i la M quedem de tant en tant per sopar. Ens van unir les circumstàncies, la situació, el moment, però hem anat descobrint afinitats que van més enllà. Que han fet que ens vingui de gust trobar-nos, descobrir els restaurants de Gràcia (acabarem fent un llibre!), fer petar la xerradeta i acabar tancant sempre el mateix bar.

Cada vegada ens anem coneixent més i hi ha més complicitat. I mira que entre nosaltres som ben diferents, però en l'essencial ens entenem. Són d'aquelles amistats que es van coent a foc lent, poquet a poquet. Com la caldera de les bruixes.

3 comentaris:

  1. No us podeu perdre el SASHA, restaurant italià preciós i amb preus sense passar-se. C/ Martínez de la Rosa 71 932 185 327.

    O el Tangerina, a dalt de tot del carrer Verdi, amb terrassa interessant per ara, i amb menú de nit Verdi 179 tel. 93 237 02 68 (aquest tenen web i tot)

    Aaaah. Jo també tinc un grup d'aquests. Ens vam batejar amb el nom de Les pendones, tot i que només sopem i a les dotze al llit. Per carnestoltes, però, ens disfressem i sortim a sopar fetes unes pintes.

    ResponElimina
  2. Gràcies Anna! segur que els provarem! No et pensis, el bar que tamquem plega d'hora! ;-)

    ResponElimina