dimarts, 19 de gener del 2010

2 anys


Si, ja tenen dos anys. Bé, exactament els fan a les 9:15 i 9:17 del matí. Fa dos anys que la Erinn i la Maria van néixer. Dos anys que si hagués de resumir en una paraula seria felicitat. Sí, ja se que em queixo molt, que vaig cansada, que hi ha dies que marxaria de casa i no tornaria, que hi ha moments que em fa por el futur, però quan miro enrera sobretot veig felicitat. Veig el dia que la Maria va collir el xumet de la seva germana i li va donar en veure que plorava, veig l'alegria de la Erinn en veure aparèixer la Maria que havia allargat més la migdiada, veig totes les abraçades i petons que s'han fet aquests darrers mesos (si, ja se que la majoria per demanar-se perdó...).

L'any passat per aquestes dates les describia i llegint-ho ara segueixo veient-les tan diferents com llavors. La Maria és llesta com la fam, està al cas de tot, no es vol perdre res i per això va sempre amb els seus ullassos negres ben oberts. La Erinn és pura energia, pur instint i sentiments a flor de pell. L'E. sempre les compara amb les germanes Dashwood de "Sentit i sensibilitat". I cada cop penso més que te raó. I és que la Maria sorpren pel seu sentit comú, però en el fons deixa veure uns sentiments inmensos, i la Erinn sedueix amb la seva força, però en el fons sap molt bé el que vol. Són les meves filles, són molt diferents i són meravelloses cadascuna a la seva manera. Us estimo molt!

6 comentaris:

  1. Bueno nena que he de dir... son mes macas que dos o tres sols junts!! Felicitats a tots 4, perque està clar que les nenes han sortit a algú.. i es a vosaltres que sou genials també... Aix aix aix que es fan grans els nostres nens eh??? snif...

    Res mes que son les nostres prencicetes!!! muuuacks!

    ResponElimina
  2. Tenir un fill és el millor que li pot passar a un així q imagino q per partida doble deu ser ja el sumum de la felicitat. Tens molta sort de tenir unes filles tan maques i tan trempades i elles de tenir uns pares que les estimen tant!

    Moltes felicitats!

    El vídeo és preciós :-) (m'he emocionat bandarra!)

    ResponElimina
  3. Felicidades para estas princesitas, y para toda su familia!
    Me ha encantado el video, son preciosas, no soy madre pero es una de mis metas en la vida,y viendo tanta felicidad me dais envidia ( sana)
    Muchos besitos

    ResponElimina
  4. muchisimas felicidades para tus soletes!!! se ve q os llenan de felicidad, y q se quieren muchisimo!!!

    besos de Sara y mios

    ResponElimina
  5. Aix reina!! Amb el teu rei i aquestes princeses ja tens el teu castell al complet!!
    Així que seguiu gaudint mútuament. Vosaltres de les precioses i espavilades peques, i elles d'uns pares tan enrllats!! ;)
    Mmuuuuuuaaaaaaa
    Per molts anys!!!! :D

    ResponElimina
  6. Felicitats!! I no crec que tanquin Aire de Barcelona. Te força exit.

    ResponElimina