dimecres, 18 d’abril del 2012

Cansada

Aquest es un post de queixa, així que si no teniu ganes de sentir lamentacions no el llegiu. Ho entenc i no m'enfado ;)


Cansada. Així em sento. Des de ja fa un temps. I potser per això no tinc ni ànims per escriure. El segon semestre del curs és el més dur per mi, és quan tinc la majoria de les classes, però aquest any a més tinc uns horaris raríssims que fan que hi hagi dies que comenci a les 8 del matí i acabi a les 9 del vespre (no tota l'estona amb classes!). cada dia hi ha imprevistos que fan que no tingui ni un moment. I el pitjor és el cansament mental que fa que tingui sempre els nervis a flor de pell i que vegi qualsevol petita cosa com un gran repte.

I jo em pregunto: per que quan tens la casa neta, la cuina ben endreçada, tot recollit, obres la motxil·la de la teva filla i hi trobes la bata (avui no és divendres i no toca que hi sigui)? I per què quan la treus et cau a terra mitja tona de sorra? per queeeeeee??????

4 comentaris:

  1. Ai nena, que sembles Mou jajaja! :-P

    Normal que estiguis cansada. Massa coses que portem i al final tot acaba passant factura.

    Jo al final he optat per agafar més hores la noia de la neteja i ha estat una lliberació je je je!

    ResponElimina
  2. Ens fem càrrec! Una abraçada revitalitzant!!

    ResponElimina
  3. Ufff!! hi ha èpoques que deu ni do! La foto és molt representativa.

    El meu com no porta bata, doncs mira aquesta situació no l'he viscuda. Però jo de vegades sí que em pregunto: "per què el dia que tinc la casa neta i tot ben endreçat no és el dia que els sogres vénen a fer la visita sorpresa?? per què??" ;-)

    ResponElimina
  4. Nena, lo de la sorra quan ja ho tens tot recollit sembla que sigui cosa de totes... deu ser que tenen un camp magnètic que s'atreuen els terres nets amb la sorra amagada? com el terra i la part amb mantega d'una torrada quan cau!!!

    ResponElimina