dimarts, 18 de setembre del 2012

Ja anem a "Fer4"


Així és com la Maria anomena P4. Li hem dit per activa i per passiva i ella insisteix, és "fer4". Si o si.

Ja hem començat el curs. D'entrada sense tants nervis, ja coneixem l'escola, ja sabem on hem d'anar, què hem de dur, com ho hem de fer. Les mestres, a més, són les mateixes (jo encantada), així que tot molt bé. Dic d'entrada perque quan les vaig deixar a la classe vaig tenir un petit pessigolleix a l'estómac i unes quantes llàgrimes semblava que volien sortir, però vaig aconseguir retenir-les a lloc. I és que veure-les allà assegudes, tan grans, parlant amb els companys...

Les classes ja tenen nom, la de les papallones la de l'Erinn i la de les marietes la de la Maria. A l'escola el nom el trien els nens. Ells fan propostes i després voten quina els agrada més. Així, les papallones van guanyar a les zebres i als dinosaures, i les marietes a les princeses i als unicorns (gràcies a Déu...).

I a casa doncs agafant el ritme de rutina. Costa perque encara fa bo i anem amb sandàlies (fins que no comencem amb la roba d'hivern encara estem una mica de vacances). Encara falta tornar a la rutina total amb les extraescolars, però mica en mica.

I res, que ja no som els petits de l'escola!

12 comentaris:

  1. "Fer4" és molt més senzill que P3 en el sentit de l'adaptació. Ho has explicat molt bé, ja no hi ha gairebé res desconegut i això és molt favorable.
    Les rutines van molt bé, però posar-s'hi fa mandra...

    ResponElimina
  2. Aquí anem amb mitjons i jerseiet, però la rutina encara li fa mandra d'aparèixer...
    Jo segur que m'hagués emocionat. M'al·lucina veure com es fan de grans.

    ResponElimina
  3. "Fer 4" sona molt bé!!

    Que grans que es fan!

    ResponElimina
  4. M'encaaaaanta, 'Fer4'.
    Nosaltres estem igual... però encara no hem decidit noms :-) encara que n'hi ha alguns que fan tremolar!!! L'Ona vol que es diguin cocodrils!!!! Ja em veig amb 'lagartos' a casa, jajajajajja us deixo el link dels dos posts del nostre 'Fer4', x si us hi voleu passar... PETONS!!!

    http://www.lainvasiotwin.blogspot.com.es/2012/09/el-dia-abans.html

    http://www.lainvasiotwin.blogspot.com.es/2012/09/somriures-i-llagrimes.html

    ResponElimina
  5. "Fer4" ja és cosa de grans, oi? :-P

    PD: Jo hagués votat pels unicorns. El projecte posterior segur que no tindria desperdici jaja!

    ResponElimina
    Respostes
    1. què teniu les mestres amb els unicorns???? una mare del parque que també ho és em va dir el mateix que tu. Jo és que els odïo!!!

      Elimina
  6. Com creixen!
    A mi sempre m'ha fascinat la tria democràtica de nom per la classe. La classe de "Fer4" que duia la Clara l'any passat es deien "els llenguados"! :D

    ResponElimina
  7. Si noies, es fan mooooolt grans! Mireia l'any passat un P5 era la classe de les motos.

    ResponElimina
  8. És que mentre els nens trien noms nosaltres per dins anem pensant ja en la feina que farem després. Ostres, una classe de P4 deixant anar coses sobre els unicorns ha de ser "la monda"! Jeje!

    ResponElimina
  9. que vagi molt be aquest nou curs! Nosaltres estem uns dies per catalunya i no m'esperava aixo d'anar amb sandalies la veritat! suposo que vosaltres ja voleu que arribi la tardor, pero jo estic encantada amb aquest estiu de setembre! hihi

    ResponElimina
  10. A la nostra escola no deuen ser tan democràtics perquè els noms de EI són els mateixos per a cadascuna de les nou classes des de temps inmemorials. El Jordi ha passat de Papallona a P3 a Granota a P4 i a Elefant a P5.
    A P4 aprenen una barbaritat, ja veuràs.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Conec escoles que també tenen els noms ja definits, però mira ells ho fan així. Això fa que de tant en tant les mestres tinguin algun susto...

      Els "veteranos" em comenteu tots això de P4. I jo que ja em vaig quedar parada amb P3!

      Elimina