divendres, 22 de febrer del 2013

Avui la mama és professora



Amb aquesta frase l'Àngels ha acabat de presentar-me davant els meus alumnes d'avui: els nens de P4 de l'Escola Pau Vila del Papiol, la que va ser la meva escola i la que és l'escola de les gatxans. Crec que mai he estat tan nerviosa davant d'una classe.

Tot va començar un dia en que l'Àngels em va preguntar pels cranis que l'Erinn sempre deia que tenia la mama a la feina. Uns dies després ella i la Fàtima, la mestra de la Maria, em van proposar dur uns quants cranis a l'escola i explicar-los als nens. No m'ho vaig pensar gens! I tant! I encara després em van dir que, ja que hi anava, podria aprofitar i fer també una classe als de sisè.

I ha estat avui. I ha anat molt bé. Els nens de sisè han disfrutat molt i crec que han après unes quantes coses sobre evolució humana. I jo he vist com d'intel·ligents són i quantes ganes tenen d'aprendre. I els de P4 han vist com és el crani del rei lemur dels Pingüins de Madagascar i el de la Goril·la mare del Tarzán i a més els han pogut tocar! I jo he vist l'orgull a la mirada de les meves filles, cosa que no es paga ni amb tot l'or del món!

M'encanta la meva escola!

7 comentaris:

  1. ostres, jo també hagués disfrutat escoltant-te! Ha de ser molt interessant!
    Que bé que hagi anat tan bé!

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb l'Onavis!!!

    Petons!!

    ResponElimina
  3. Què xulo!! A mi també m'haguès agradat!! Ja ho saps, pots muntar una trobada de cranis per mares blogueres!

    ResponElimina
  4. Vinga, ens faràs una un dia!? ja està bé, que aquí tothom et té de professora! :P

    ResponElimina
  5. Jo penso que a totes les escoles haurien de fer molt més partícips els pares. Enriqueixen a tothom aquestes experiències :-)

    ResponElimina
  6. Ja,ja,ja...estava esperant amb ànsia la teva entrada al blog explicant-ho!!

    ResponElimina
  7. Va, a la propera trobada porto els cranis ;P

    ResponElimina