dilluns, 18 d’agost del 2008

Vacances

Siiiiiii!!!!!!! demà marxem de vacances!!!! en tinc moltes ganes. Tot i que segueixo de baixa maternal i, per tant, no treballo, poder marxar uns dies em ve molt de gust.

La primera setmana serem a Alins de Valferrera, al Pallars Sobirà. És el penúltim poble abans de la Pica d'Estats i d'Andorra (per una i altra banda) i segurament n'hi ha de més macos, com Tírvia o Àreu, però a mi m'agrada molt bàsicament pels amics que hi tinc. Anem a casa de l'Elvira i el Josep Mª, que han arreglat el pis de dalt de casa seva, han fet habitacions i a partir d'aquest any funciona com a casa rural. Coneixent a l'Elvira segur que ha quedat molt bé (és una perfeccionista nata!). Aquí teniu una foto del poble (aquests dies en faré més):


La muntanya que veieu al mig a la part superior és el Monteixo (2910 m), que té unes vistes impressionants.

La segona setmana anem a Saragossa a la Expo i a veure a la família. Hi viuen dues tietes de'n Víctor, 5 dels seus cosins i a més hi haurà els seus pares, que la meva sogra està de voluntària a la Expo. A veure si la calor és suportable i podem descansar mooooooolt!

En que canviarà el meu dia a dia? doncs la primera setmana bàsicament en que repartiré les meves tasques amb en Víctor ja que la resta més o menys serà igual: preparar papilles, canviar bolquers, jugar amb les nenes. Això si, ho faré a 1000 metres d'alçada en un poblet preciós del Pirineu on hi tinc molt bons amics. També espero poder anar a la piscina (si el temps ho permet), a passejar pel poble i pels poblets del voltant, vaja fer vida tranquila. I la segona setmana doncs m'imagino que hi haurà encara més ajut, ja que els meus sogres ja ens esperen per poder disfrutar de nétes i en Víctor i jo podrem sortir algún dia solets

El que em fa més il·lusió, però, és anar tots quatre de vacances! Potser sona a "días de diversión con la familia corazón" però estic molt contenta d'anar els quatre junts, sense ningú més, seguir el nostre ritme, fer el que volguem, no ho sé, potser després resulta un rollo i ens agobiem, però així d'entrada em ve molt de gust!

Així que us deixo durant uns dies (tampoc és que escrigui tant últimament). Tinc pendents dos memes, un de la Mafalda i un de la Mipetisa i un munt de coses que se'm van quedant pel camí que quan em passen penso "ho posaré al blog" i després no tinc temps.

Que acabeu de passar un bon agost! Petons a tots!

8 comentaris:

  1. Que vagi molt bé el viatget i les dues estades!!

    Ja veuràs com no t'agobies en cap moment q fer les primeres vacances com a family és moooolt tendre (d'aqui a uns anys segurament ja no ho serà tant jeje! :-P)

    A disfrutar molt!!

    Muacks!!

    ResponElimina
  2. Que lo paseis estupendamente en familia, seguro que se os pasa volando!

    Yo me voy este viernes a Zaragoza, también voy a la Expo asi que ya nos contaremos!

    Un besazo

    ResponElimina
  3. Que disfrutis molt de les vacances en família!!! Segur que ho passaràs molt bé i en Victor i les nenes t'ajudaran a fer-ho possible.

    Quan tornis jo hauré marxat també de vacances!!!

    Petonets

    ResponElimina
  4. Disfruta de las vacaciones y de tu familia.
    Nos vemos a la vuelta

    Muacckkksss

    ResponElimina
  5. que us ho passeu molt bé!!! i que gaudiu d'aquest paisatge tan maco que ensenyes!!! petonets

    ResponElimina
  6. Que bien nena,cuando casi todo el mundo va viniendo vosotros márchais y que fresquito se estará al Pallars. Que vaya muy bien y a disfrutar!!!!
    Besos!

    ResponElimina
  7. Disfruta les vacances, són les primeres vacances en família. Jo crec que les meves primeres vacances amb familia les recordaré sempre, han estat especials perquè hi era la Laia. Així que res d'agobiar-se i a disfrutar!

    ResponElimina