dimarts, 29 de març del 2011

Un premi!!!



L'Onavis, del blog Aprenent a ser mare m'ha donat un premi. El premi comporta dir set coses sobre mi (es com els meme de fa un temps), així que aquí van (algunes segur que les coneixeu):

- Soc addicta a la xocolata. Des de petita. M'encanta. Darrerament em pirro per la Lindt amb menta... mmmmmmmmm... Curiosament només vaig deixar aquesta adicció durant l'embaràs, que no em venia gens de gust i em vaig obsessionar amb el suc de pinya...

- M'encanta la fotografia! No, no soc una bona fotògrafa, però m'encanta mirar fotos! He fet àlbums de fotos antigues que corrien per casa i si hi ha alguna exposició a Barcelona intento no perdre-me-la. Si mai aneu a Nova York no us perdeu la sala de fotografia del MoMA: nomes hi exposen un 5% de tot el fons que tenen i canvien l'exposició cada X mesos, però hi ha fotografies increïbles!

- Soc una copilot horrorosa! m'encanta conduir, però soc incapaç de seguir un mapa sense girar-lo a mesura que giren els carrers. Quan faig de copilot amb en Vic fijo que ens perdem...

- M'agrada molt el cinema, des de les pelis clàssiques americanes dels anys 40 a les més actuals, tot i que no comparteixo el sentit de l'humor d'algunes comèdies i darrerament em costa trobar pelis rodones. I m'agrada comprar DVD de les que més m'agraden, tenir-les i poder-les disfrutar sempre que vulgui. Les meves preferides? n'hi ha milers, però si n'he de triar una "Eva al desnudo". La darrera que he vist? "Los chicos están bien": la Julianne Moore podria fer-me replantejar les meves inclinacions sexuals...

- Soc (era) una lectora compulsiva. Ara molts cops a la segona pàgina em quedo adormida, però potser per això quan acabo un llibre em sento molt orgullosa. Ara acabo el darrer del Sergi Pàmies (molt recomenable) i ja en tinc uns quants esperant a la tauleta de nit. Per cert, intento llegir davant de les nenes i que m'ho respectin. Em costa, però mica en mica.

- Trobo a faltar viatjar! Des que tenim a les nenes hem marxat molt pocs cops (a l'extranger un) i aquest juny tenim una prova de foc: anem amb elles a Anglaterra per un casament. Si no passa res l'any que ve mirarem de fer alguna escapada amb elles (o sols, qui sap...), a veure fins a on donen els estalvis!

- M'encanta dormir al sofà! si, ja se que fa mal d'esquena i que al llit dormiria millor i a més d'una tirada, no m'he d'aixecar a les tantes de la matinada per buscar el lloc definitiu, però és que s'hi està tan bé!!!

La segona part del premi diu que he de passar aquest premi a 10 blocs més, però molts dels que segueixo ja l'han rebut, així que el premi mor amb mi per aquí. Si m'agradaria, però, donar les gràcies als lectors que us heu anat incorporant darrerament als habituals i als blocs que he anat descobrint. És curiós veure com el fet de compartir un fet com la maternitat crea vincles i permet descobrir gent amb la que probablement no ens coneixerem mai. Gràcies per fer-me companyia durant el viatge!

2 comentaris:

  1. A tu per permetre'ns estar una miqueta més a prop de tu i els teus! :*

    ResponElimina
  2. Moltissimes felicitats! tenim mil coses en comú, per això crec que m'agrada tant llegir-te. No el deixis mai, encara que vagis cansada...je,je

    ResponElimina