dilluns, 1 d’agost del 2011

Un altre premit!!!



L'Erna escriu un bloc que m'encanta, Pequeña Budda Islandesa, on escriu sobre la seva vida i maternitat a Islàndia. No comentaré l'enveja que em fa de vegades (quan la llegeixo entenc perque Espanya està com està en molts temes), però si que m'ha donat un premi! El premi es diu "Me gusta tu mentalidad!" i m'ha agradat moltíssim! Es tracta d'un dibuix del seu marit, en Kunsang Tsering, i representa la Tara Blanca, la dona que te bon cor i estima la natura. Per rebre'l he de contestar un qüestionari. Aquí va:

1. Una cançó que t'emocioni i la raó.

Possiblement la pregunta més difícil. Hi ha munts de cançons que m'agraden, m'emocionen, em porten records... Una només???? Va, les "Noches de boda" cantades pel Sabina... però que consti que n'hi ha moltes més i ho trobo injust! ;)

2. País on t'agradaria viure si poguessis triar i per què.

Aquí tinc una dualitat: m'agrada molt el Sol, el necessito per viure com una planta, de vegades crec que faig la fotosíntesi. Però alhora m'agrada molt l'estil de vida nòrdic, tranquil, casolà, natural, si més no és la imatge que jo en tinc. I també m'encanta Nova York i el seu estrès, vida i no parar. Esquizofrènica, eh? Així que viuria 4 mesos a Noruega, 4 mesos a Catalunya (o a Menorca o a Sardenya o a qualsevol racó de la Mediterrània) i 4 mesos a NY.

3. Com et descriuries en 5 adjectius?

Positiva, generosa, sensible, insegura i moody (no he trobat traducció en un sol adjectiu)

4. Alguna vegada algú t'ha explicat com seria el teu futur?

No, mai.

5. Un objecte important per tu i el per què.

Les fotos de la meva àvia. Jo no la vaig conèixer, però sempre m'hi he sentit molt unida (la meva filla Maria se'n diu per ella), així que guardo aquestes fotos com un petit tresor.

6. El teu perfum preferit.

Vaig canviant. Ara mateix Chance de Chanel i una de la casa Roger&Gallet, que em va regalar la meva millor amiga i m'encanta. M'agraden molt les olors cítriques i fresques.

7. D'on creus que ve la sort?

De les teves accions diàries. Crec que les coses passen per atzar, però que en podem determinar algunes amb les nostres accions. Ser positiu, obrar com t'gradaria que fessin els demés amb tu i disfrutar del camí és millor que esperar la sort i no gaudir del que ens envolta.

Ara l'hem de passar a 7 bloguers... Jo per variar vaig tard i crec que gairebé tothom l'ha rebut i contestat (a mi m'ha encantat fer-ho, sempre agrada pensar en tu amb calma, gràcies Erna!), així que el passo sense tenir en compte si l'heu rebut o no.

- a la Kira Permanyer, perque m'hi sento molt propera. Molts cops hem coincidit en comentaris, idees, pensaments i té un sentit de l'humor que m'encanta!

- a l'Onavis, a qui en certa manera veig com el nexe d'unió entre nosaltres, o si més no a mi m'ha servit per anar coneixent a la resta de mames blogueres. Apart la veig (la llegeixo) com una persona molt dolça i alhora amb molta empenta. A veure ara que ens coneixerem en persona... ;)

- a l'Esther. Ens coneixem de fa un temps i me l'estimo. No cal dir més. Només que crec que amb en Biel s'ha fet "gran", crec que ha après a prendre's la vida amb més calma i a valorar el que és realment important.

- a l'Ester. Em va encantar la descripcio que fa d'ella mateixa en el seu perfil i a mesura que l'he anat llegint m'ha confirmat aquesta primera impressió. A més m'agrada molt això de que s'hagin tirat a la piscina a pel tercer! i li tinc molta enveja!!! ;)

- la Mamamoderna. Em fa riure molt! m'agrada molt el seu sentit de l'humor, el seu sarcasme i la fina ironia. I sobretot lo positiva que és, transmet una alegria que sempre em fa posar contenta!

- l'Anna. Trobo que el seu blog és el més original de tots, la seva manera de tractar la maternitat m'agrada molt i la trobo d'aquelles persones serenes, que transmeten calma i que sempre et donen una resposta encertada.

- la Silvia. Potser és una xorrada i en el fons no m'agrada pensar-ho, però crec que les que ens ha costat tenir una criatura valorem més el fet d'aconseguir-ho. I el seu post sobre el pastís i el fondant em va arribar a l'ànima!

Me'n deixo algunes, però l'Erna ha dit 7, i 7 seran. Solsolet, Euphorbia, Conxi us ho dec!

10 comentaris:

  1. Ostres Mirashka! Ens has fet un bon retrat a totes!!
    A mi m'encanta aquest feeling que tenim entre totes i com ens anem coneixent poc a poc a base de posts i comentaris!
    I sobre la trobada, espero que no ens decebre'm, je je...

    ResponElimina
  2. Ah! I una altra cosa que m'he oblidat dir-te... els comentaris i recomanacions que ens fem serveixen de molt!
    Estic coneixent al senyor Willoughby!

    ResponElimina
  3. Estic amb l'Onavis, quin retrat que has fet de nosaltres més interessant! Gràcies per pensar en mi!

    ResponElimina
  4. Avui sí! PER MOLTS ANYS!!!
    Si noia, quines descripcions, les has clavat!!

    A mi també m'encanta noches de boda, de fet el vals del meu casament va ser un d'en Sabina!!

    Que passis un dia genial!

    ResponElimina
  5. Gràcies per recordar-te de mi igualment en aquesta mena d'accèsit, però no et preocupis guapa, que el "premit" ja m'ha arribat també per part de la mamamoderna... som les reines de l'endogàmia, je,je.
    A mi també em va costar molt que arribés la criatura i crec que totes les llàgrimes que es vessen són un fet que marca.
    Petons

    ResponElimina
  6. Per molts anys guapa!
    Així que moody, ehhhh. D'això som totes una mica, forma part de l'encant de ser mare.
    Gràcies pel premi

    ResponElimina
  7. Til hamingju með afmælið!!!
    Com dirien aqui el islandesos feliç aniversari guapaaaa

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies maques!!!

    Onavis a veure què et sembla!!!! si no l'has vist, mira la versió que protagonitza l'Emma Thompson!

    Euphorbia si, tens raó, aquestes llàgrimes no s'obliden!

    Mamamoderna si noia, lo de ser moody deu anar amb la maternitat: tan bon punt ets un angelet com un monstre!

    ResponElimina
  9. Que maco! Ja saps que jo també t'estimo :) Respeste a lo altre que em dius... estamos trabajando en ello però si es nota vol dir que la cosa va prou bé!

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies Mirashka!! M'han encantat les nostres descripcions :)

    ResponElimina