dijous, 1 de desembre del 2011

El "lado oscuro"


Ha sigut relativament fàcil. Les he fet caure al "lado oscuro" com qui no vol la cosa, deixant que es pensin que han sigut elles les que han triat, les que m'ho han demanat i jo he accedit. Però ja hi són.

Tot va començar ensenyant-los la coberta del DVD. Era tan temptadora! I quan els vaig dir que hi sortia una princesa ja va ser el no va más! Però un dia la vem posar i no en feien massa cas, així que la vem treure a mitges. Aleshores vaig optar per dir-los que eren massa petites per veure-la. Ui lo que has dicho!!!! des de llavors l'Erinn no va parar de demanar-la cada cop que proposàvem de veure una pel·lícula, així que hem quedat que quan facin 4 anys ens farem crispetes i la veurem les tres juntes.

Així que el 20 de gener, el dia després de fer els 4 anys, les gatxans entraran en una nova dimensió. Aquella tarda veurem Emma! I és que la carona de fleuma de la Gwyneth Paltrow amb una diadema i una tassa de te resulta taaaaaaaan encantadora que no s'hi han pogut resistir. I si, que l'Emma és una princesa és una petita mentira, però en el fons una mica si que ho és. Si més no de casa seva!

P.D. Star wars la deixem per més endavant, de cara a l'estiu je je je


7 comentaris:

  1. Jaja, pobres!! Te les has endut a l'hort!! Algun dia t'ho faran pagar!!! jaja Perque tu saps que arribarà el dia que no els hi vendras la moto, oi? Aprofita mentre duri!! Jeje

    ResponElimina
  2. Ostres la vam veure la setmana passada! És un encant de peli, però he de reconèixer que em va arribar més Orgullo y Prejuicio amb una estupenda Keira Knightley..mmm...
    Per cert, ja aguanten tota una peli? que xulo poder veure-les juntetes!

    ResponElimina
  3. jijijijjijij,
    veig que tu i jo estem obsessionades eh, últimament?

    MIrashka! Que amb Star Wars ho tenim molt fàcil, amb la princesa de les ensaimades al cap!!!!!! jajajajaajajajajaja

    Jo m'espero que els hi molin les princeses valentes i decidides. Tot i això m'hauré d'esperar una mica per 'El senyor dels anells'

    Petons!!!

    ResponElimina
  4. Hehehe, veig que ja fas servir tàctiques de nivell avançat!

    ResponElimina
  5. Si Ester, ja sé que no em durarà gaire...

    Si Anna, la versió d'Orgullo y prejuicio de la Keira Knightley és molt maca!!!! (ara, a mi em té el cor robat la versio de la BBC de 1995 amb el Colin Firth... mmmmmmm). I si, segons quina peli l'aguanten molt bé, però normalment ho hem provat amb les de dibuixos.

    Núria elles van veure un trosset del senyor dels anells i es van quedar extasiades. L'Erinn en veure l'Eowyn ens va dir que de gran volia ser "cavallera"!!!

    Mamamoderna si, ja estem en el nivell 2... ;)

    ResponElimina
  6. Jo faig fer una cosa semblant no fa massa dies amb la versió cinematogràfica del Ingman Bergman de La flauta màgica de Mozart, ja se sap, coses de grans...
    Aprofitem mentres coli, jijiji.

    M'han agafat ganes de reveure aquestes pel·lícules que dius.
    Petons

    ResponElimina
  7. Ei, això sí que és saber-ne!!! ja ens explicaràs com ha anat! si s'ha adormit o han aguantat! espero que aguantin perquè val la pena!!

    ResponElimina