dijous, 22 de desembre del 2011

Recollint fruit



De vegades la feina a la Universitat no és massa lluïda: passes un munt d'hores preparant una classe de 50 minuts, dediques mesos a una investigació que no dóna els resultats desitjats o que al final no resulta tan interessant com et semblava. Per això, quan arriba una bona època es disfruta moltíssim. I a mi m'està passant ara.

Tot va començar amb el Màster. Vaig fer una assignatura que és el darrer any que s'imparteix, però que jo donava per primer cop. És a dir, vaig fer un munt de feina que em cundirà 1 any, no la podré aprofitar per l'any vinent. Però si que va cundir: les alumnes (tot noies) van quedar força contentes i em van enviar mails d'agraïment que valen tot l'or del món.

I ara fa 10 dies va començar el "colofon": ens han publicat dos articles a revistes molt bones. Jo no en soc la primer autora, de fet en un som una bona colla d'autors, però és un reconeixement a una feina de xinos que em va suposar un any cremant pestanyes davant l'ordinador, i que per fi està donant fruit.

Així que estic orgullosa de mi! i la meva mare ni us explico!

P.D. Aquí i aquí teniu els enllaços a la notícia que ha publicat la UB a la web. Per si teniu una tarda avorrida o busqueu alguna cosa per llegir al lavabo ;)

4 comentaris:

  1. Noia, això és un gran èxit!!
    Me n'alegro molt!!!

    ResponElimina
  2. Quina satisfacció i energia que aporten aquestes coses! Ens mirarem les informacions que ens has penjat!

    ResponElimina
  3. Què interessant això que fas!!!! Moltes felicitats!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!!! El treball i l'esforç es veu recompensat, encara que de vegades sembli que no acostuma a passar així.

    ResponElimina