dilluns, 3 de setembre del 2012

Sant tornem-hi


Doncs res, ja s'han acabat les vacances. La veritat és que costa tornar a posar-s'hi, canviar de xip i deixar de banda el mode "relax", però per una altra tinc ganes de deixar de ser mare "full time", de parlar amb persones adultes, de perdre de vista per una estona a les paparres de les gatxans, perque aquest estiu s'han transformat en paparres de la mama, no més les trec de sobre ni amb aigua calenta... però quan sortia de casa aquest matí i elles dormien no he pogut evitar una punxadeta a l'estómac i la pena de no ser jo la primera que les vegi despertes avui.

Les vacances han anat força bé, tranquiles, per casa excepte una setmana que vem anar a una casa rural amb dues famílies més. La resta de dies molta piscina, alguna escapada al cosmocaixa, al cine, a fer un volt... i poca cosa més. Aquesta darrera setmana he estat jo sola amb les nenes perque en Víctor treballava i m'he estrujat el cervell per buscar activitats per fer a casa... si, jo, que soc una negada per qualsevol treball manual!

Les gatxans la veritat és que molt bé. S'han fet grans. Raonen, expliquen i busquen explicació, pregunten i responen les coses més inimaginables... la veritat és que estan molt maques. I ho dic després d'una setmana en la que totes dues han anat a dormir alguna nit castigades a mig sopar i en la que els meus nervis no han estat en mode "relax" precisament, però en resum n'estic contenta.

I res, amb ganes de nou curs. Comencem un nou máster amb moltes ganes, seguim amb les assignatures de l'any passat i alguna de nova en els diferents graus i a l'espera del que passarà amb les places davant les retallades. Però com deia la gran Scarlett, mañana será otro día! (posta de sol i música a tot trap).

Al cosmocaixa

Jugant amb mocadors

Així d'estiloses ens hem presentat a la cuina

Relax

Dolce far niente

Alguns treballs manuals

6 comentaris:

  1. Que tinguis un molt bon inici de curs!

    ResponElimina
  2. Quines fotos més maques.
    Malgrat tot, la tornada a la rutina té les seves parts positives.
    Petons

    ResponElimina
  3. De nou les rutines, que tant bé ens van a tots ;)

    Veig que heu disfrutat força aquest estiu :D

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta de vacances!!! El meu també té una mamitis...bona entrada de curs!

    ResponElimina
  5. Sembla que heu passat un bon estiu!

    Bon inici de curs!
    Jo aquest any em miro el setembre des de la barrera, ja que no m'incorporaré a la feina fins més tard.
    Petons!

    ResponElimina
  6. jajaja com t'entenc... es una contradicció diaria: quan no estas amb ells els anyores moltissim i sents que has de fer mil coses junts. Quan estas, entre que es posen tontos i nosaltres també, renyar i posar ordre es passa el dia...ains! BENTORNADA!

    ResponElimina