dimarts, 5 de març del 2013

Famosa



Si, soc famosa. Bé, a un cert nivell. Ja us vaig comentar que havíem publicat un article que havia tingut un cert ressò i ens havien fet alguna entrevista. Doncs aquest dissabte va sortir el reportatge que ens va fer en Michele Catanzaro, periodista de El Periódico. La veritat és que ha fet un molt bon reportatge, molt ben explicat i documentat. I ahir també va sortir la notícia al Telediario de les 9 de la nit a la 1 (minut 39.35) i al del migdia en català (minut 12.50).

Total que aquesta setmana no paren de felicitar-me, des de la directora de la biblioteca després d'apuntar a les gatxans a l'hora del conte, al noi que ens ven els cranis de pràctiques; dels meus alumnes al director de l'escola de les gatxans (em va fúmer un susto de mort trucant-me...). És més, a l'escola tenen l'article penjat a la pissarra de P4 i les meves filles el van explicar (¿¿¿???).

A la meva feina rarament sortim als diaris, no treballem en res massa mediàtic. Així que no se ben bé com reaccionar. Per una banda em fa una mica de vergonya, jo només soc coautora del treball, però per una altra penso que per un cop a la vida que em passa millor aprofitar-ho. Així que aquí us ho deixo. Autògrafs a la propera trobada!


P.D. Si teniu una estona llegiu el reportatge del Periódico. De debò que val la pena.

8 comentaris:

  1. ostres, felicitats per la feina feta!!
    És molt interessant!
    A disfrutar de l'èxit!!

    ResponElimina
  2. ostres, moooltes felicitats! Ara el busco i me'l llegeixo!
    Petons!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats. És molt agradable que la teva feina es reconegui! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Què xulo Mireia!!! Moltes felicitats!!! Quina gràcia veure't agafant els cranis!!!!

    ResponElimina
  5. Doncs jo aprofitaré a fer-le la xula i dir, jejejejeeje.
    MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Gràcies guapes!!! avui m'ha felicitat un professor de genètica d'aquests que són (i van de) figures i m'he posat vermella com un pebrot!

    ResponElimina