divendres, 20 de juny del 2008

Sex and the City

Per fí! Avui és l'estrena de Sexo en NY. Feia temps que l'esperava!

Si, confesso que soc fan de la sèrie. L'hauré vist entre 10 i 20 vegades entre repeticions al canal Cosmopolitan i DVD (segur que si li ho pregunteu al meu marit dirà que més). M'agrada. I no només l'ambientació, la roba, les sabates i tot això, que poden semblar frivolitats, però crec que és part de la gràcia de la sèrie i, encara que no me'ls podré permetre mai, alegren i molt la vista.

També m'agraden les històries, reconèixer sentiments propis en els de les protagonistes i sobretot m'agrada com acaba, amb un final per cada una totalment diferent del que elles haurien pogut preveure (no dic res més per si no l'heu acabat de veure, eh Esther). Sempre he pensat que totes som una mica com totes elles, o si més no en tenim moments: passionals com la Carrie, decidides com la Miranda, ingènues com la Charlotte o calentes com la Samantha. I sobretot, que totes tenim un punt d'inseguretat, portis uns Manolos o unes xancles.

També m'agrada veure racons coneguts de NY, però no els més coneguts, sinó raconets especials, com l'esglesia del capellà que li agrada a la Samantha (estava molt a la vora l'hotel on ens estàvem i ens hi vem fixar perque era molt bonica).

Bé, espero demà poder anar a veure-la. Tot depèn de si em veig capaç de deixar les meves filles abandonades una estona o no... Que faria la Miranda?

3 comentaris:

  1. Ai nena! com m'agradaria anar a mi també però encara no he acabat la serie i no vull fastidiar-ho tot i que l'altre dia a un programa de televisió ja van ficar la gamba i van dir una cosa sobre la Carrie i en Big q t'espatlla la cosa però bueno...ja era de suposar :-P

    Suposo que aquestes series ens enganxen tant perquè com t'ho dius et sents identificada en molts aspectes. A mi això em va passar també amb Mujeres desesperadas :-)

    Que t'ho passis rebé i quan la vegi la comentem!!

    ResponElimina
  2. En la próxima quedada me traes un par de temporadas para que vaya viendolas..que entre las dos me habeis abierto el gusanillo por verla!!y no he visto ni un sólo capitulo jamás!! imperdonable ,nop?

    ResponElimina
  3. Esther lo de ficar la gamba es tipic, jo vaig anar a veure los otros sabent el final perque una simpatica va trucar a la radio i el va explicar...

    ResponElimina