dimarts, 22 de juliol del 2008

The Boss




Diumenge vem fer de nou de mals pares i vem deixar a les nenes amb els avis per anar a veure al Bruce Springsteen al camp nou. Va ser una passada!!!!!

A en Vic no li va acabar d'agradar perque no coneixia gaires de les cançons que va cantar (a mi em passav el mateix), però tot i així vem disfrutar molt. I és que veure'l a l'escenari és una passada! té una força increïble i una connexió amb el públic que no sé explicar.

Em va emocionar quan va cantar Tougher than the rest amb la seva dona (si això no és química que baixi Déu i ho vegi! però si casi es mengen a petons!!!). Però el millor va ser al final. Abans d'acabar amb un mix del Twist and shout i la Bamba que va fer ballar a tothom (penseu que la majoria del públic va viure el èxit dels Beatles en directe durant la seva joventut) va cantar una de les meves cançons preferides, American land, de The Seeger sessions. Al començament del post teniu un vídeo d'estudi de la cançó, però si mireu l'enllaç del títol us duu a la versió en directe de la cançó a Barcelona. Fixeu-vos en el públic. Doncs jo era allà al mig. No sé que em va passar però em vaig tornar boja!!! vaig començar a saltar, ballar i fer el burro com feia molt de temps que no feia. M'ho vaig passar de conya!

I és que segueix sent the Boss! I per molts anys!

4 comentaris:

  1. A mi aquest senyor no em diu res de res però me n'alegra que ho disfrutessiu tant!!

    ResponElimina
  2. Allà saltant i ballant! Olé que be, si es que sembla que les mamis no tinguem dret a fer això... ara bé... us imagineu a les vostres mares saltant i fent el voig en un concert? juas juas juas

    ResponElimina
  3. A mi hermana le gusta mucho también.
    Ya se puede votar para el concurso de antiestilo en mi blog, todos a votar al outfit más hortera!! :o) Muak!!

    ResponElimina
  4. Seguro que fue genial!
    Y es que hay conciertos que aunque no te gusten mucho acaban siendo una pasada
    A mi me pasó con el de Heroes del Silencio en Sevilla, no eran santo de mi devocion y...fue el concierto de mi vida

    Pero el Boss creo que está a otro nivel jeje

    Muaaaaas

    ResponElimina