dilluns, 7 de juliol del 2008

Meme: 6 coses que em fan feliç

En Vic m'ha passat aquest meme, que és una adaptació que han fet a la blogosfera del terme que s'utilitza per anomenar la unitat de transmissió cultural. He de dir 6 coses que em facin feliç i després passar-ho a 6 bloggers més perque ho facin, apart de citar i enllaçar el que m'ho ha passat.

Bé, doncs aquí van (que consti que m'ha costat molt triar només 6 coses que me facin feliç. He obviat coses com la pau mundial, més que res perque la meva etapa com a miss ja ha passat a la història, i m'he centrat en aquelles petites coses que fan més agradable aquest món):

1. Treure el cap pels llitets de les meves filles al matí i veure el seu somriure quan em veuen. És un dels millors moments del dia. Em sento tan feliç de que s'alegrin de veure'm (permeteu-me aquest petit punt d'egoisme). Em fa igual de feliç mirar-me en Víctor com treu el cap i la seva cara quan veu somriure a les nenes. Aquesta felicitat és complerta si és diumenge al matí i ens hi podem tornar a posar (a dormir vull dir), normalment amb la Erinn i la Maria entre nosaltres.


2. Els divendres a la tarda. Des de petita sempre ha estat el millor moment de la setmana. Abans feien Banner y Flappy, La segunda oportunidad i Con ocho basta. Ara suposa el començament del cap de setmana, l'arribada de dos dies en els que puc compartir tot el meu temps amb en Víctor (sobretot el temps que passo cuidant a les nenes).

3. Un bon sopar/dinar/berenar/esmorzar amb els amics, però amb els de debò, amb els que la sobretaula s'allarga fins l'hora de sopar o fins que ja no pots més de son, o fins que has d'anar a casa perque el nen s'ha de banyar.

4. Anar al cine amb en Víctor i en sortir caminar una estoneta (si és entre setmana i de nit millor), comentant la pel·lícula o parlant de qualsevol cosa abraçats. 

5. Els dies Horas. Què són? doncs aquells dies en que et despertes a qualsevol hora, esmorzes a qualsevol hora, de fet molts cops fas un esmorzar-dinar-berenar-el que sigui, si no vols no surts del llit (encara que acabi plè de molles i amb els llençols fets un nyap) i fas l'amor tants cops com vols (o tants cops com el cos aguanta). Aquests dies sovintegen quan comences una relació, però és convenient que més endavant també n'hi hagi algún de tant en tant (encara que sigui molt de tant en tant).

6. Comprar-me unes sandàlies verdes moníssimes al Vialis que em van costar una pasta, però és que els diners també donen la felicitat!

I ara els nominats. Doncs els que ténen feina a fer són l'Esther, l'Emma i l'Esther. I és que jo no conec gaires blogs i en Vic ja me n'ha ocupat algún. I a sobre no recordo l'adreça del de la Montse.

6 comentaris:

  1. Vaja, vaja...ja veig que abans de marxar de vacances he de fer el petit equivalent al mític quadern de vacances santillana.

    ELs teus moments són macos, eh¿? Sort d'ells, oi¿?

    ResponElimina
  2. i tant! au vinga, que si no hauras de treballar estant de vacances i no podras sortir a jugar a la plaça!

    ResponElimina
  3. Anda he sido nominada, pues tendré que pensarme bien lo de las seis cosas y yo sí que lo tengo chungo de verdad para encontrar otros seis blogs

    Oye me tienes que decir como haces eso de los nombres y los enlaces y que diseño tienes escogido para poder ver los comentarios sin tener que darle a la ventana de comentarios.

    Bueno que me aturullo, que apuntada la tarea.

    Un besote guapa.

    ResponElimina
  4. Nena ho tinc fet pero es que estaba posant la foto i es va esborrar tot... amb el que m'ho havia currat... grrr. Quan tingui un momnet de pau ho publico

    ResponElimina
  5. El que no s'hi val és posar deures i després no corregir-los, eh¿?

    ResponElimina