divendres, 25 de juliol del 2008

Un altre meme: regles d'estil!


Va, ara toca un de frívol! La Mafalda ha posat aquest meme al seu blog i m'he decidit a fer-lo després de pensar-hi uns dies. Es tracta d'explicar algunes de les teves regles d'estil, ja siguin les que segueixes o les que odies. No dir que está de moda ni quines marques t'agraden o no, sino què segueixes tu. Va, que ens divertirem una estona.

- Mai porto dues peces de roba amples juntes. Vull dir si la part de dalt és ample procuro que la de baix sigui estreta i a l'inrevés. Mira, manies que té una. Tampoc acostumo a dur dues peces estretes juntes, i menys des que el meu estómac ha passat per un embaràs de bessons.

- No suporto les botines! Sí, ja sé que aquest any estan de moda però és que em queden de pena. Tinc els turmells amples i fan que sembli que la meva cama comenci en un punt encara més ample. Apart és que les trobo antiestètiques.

- El 90%del temps porto texans! Sí, és que m'encanten i a sobre em queden bé. Mal m'està el dir-ho, però un dels meus punts forts és el cul (i més ara que pujo i baixo escales contínuament carregant dues nenes de 6 kilos cadascuna, a vegades les dues alhora) i trobo que els texans l'accentuen.

- Quan surto de nit (darrerament poc), i algun cop també de dia, m'agrada dur talons. Això és relativament nou ja que quan era més jove sempre anava plana, però des de fa uns anys m'agraden molt, i accentuen el cul (hi ha tota una teoria evolutiva al darrera d'això, ja us en parlaré algun dia). Deu ser que m'estic desquitant de tants anys d'anar plana i faig una regressió a la primera joventut. De totes maneres quan surto amb les nenes no soc suïcida i vaig plana i el més còmoda possible.

- M'agrada anar escotada. Això em ve de la meva mare que també és de les de "el que no s'ensenya no es ven...". La veritat és que totes dues estem carregades de pit i els escots ens afavoreixen més que no pas anar massa tapades que fa que sembli que tenim 2 talles més de les que realment tenim (i això us asseguro que és molt).

- Adoro el color negre! La majoria de les meves samarretes són d'aquest color. Per altra banda no m'agrada gens el rosa, trobo que és un color que em mata!

- No vaig mai amb pantalons de tiro alt. Tinc el cos curt i molt de pit (que fa que encara se'm vegi més curt), així que només em falta dur els pantalos molt amunt... Beneixo el dia en que es van posar de moda els texans de tiro baix i cremallera mida Barbie.

- I finalment em copio de la Mafalda dient que ODIO els tirants de sostén transparents! de fet, i en això no coincideixo amb ella, no em fa res que se'm vegin els tirants, tinc sostens que els ténen xulíssims. Però no puc suportar els tirants transparents. Si és perque no es vegin és una tonteria perque es veuen igual i a sobre fan que la chicha es vegi apretada.

Bé, ja sé que és un meme d'allò més superficial, insustancial i tot el que penseu, però m'ha encantat!!!! proveu-ho, veureu que és molt divertit!!! Víctor tu també, que segur em fas riure molt!

4 comentaris:

  1. eeeiiii, que no és superficial el memeeee!!! a part ens dona l'oportunitat de critiquear a lo grande i sense ofendre "ningú"!!! jo tb sóc de texans a la mínima que surto de la feina!!! i tirantes transparents, no, no, i NO!!! Si Victoria Secret se enterara.... petonets. T'ha quedat xulo!

    ResponElimina
  2. no, si a mi m'encanta!!!!!!! a més m'ha fet pensar i he vist que déu n'hi do les regles que tenía sense saber-ho! ja ja ja Visca els texans!!!! Morin els tirants transparents!!!! ja ja ja Petons!

    ResponElimina
  3. Crec que amb aquest meme no m'hi posaré però bé, tres coses:

    1- En algunes coses coincidim.

    2- No em posaré els meus tirants transparents quan quedi amb tu (jo si que en tinc i m'agraden jaja)

    3- Crec que t'ha faltat dir que s'ha de conjuntar bolso amb sabates!!!!!!! Això és vital :-P

    Petonarros!!

    ResponElimina
  4. pásate cuando puedas por mi blog. Tienes una cosita esperándote que espero que te guste llevártela. besitos

    ResponElimina