dimecres, 30 de novembre del 2011

Delegades



Acabo d'arribar de la primera reunió de l'AMPA des que en formo part. No ha estat malament. De fet la impressio ha estat positiva: fan molta feina i la fan de grat. Ara a veure a quina comissió m'apunto perque totes demanen força disposicio horària...

Però el tema estrella per mi era era saber qui serien els delegats/delegades de P3. Aquest any s'ha posat en marxa a l'escola el tema dels delegats: un pare o dos de cada classe que servissin d'enllaç entre l'escola i els pares per temes que afectin a tot el grup. En principi han de contactar amb la resta de pares, ajudar a la integració dels extrangers, fer pinya i gestionar els possibles problemes o dubtes amb l'escola. Quan van demanar candidats no sabíem que s'hi hagues presentat ningú. Els que ja érem a l'AMPA no ens hi podíem presentar i la resta de gent amb la que ho comentàvem o a qui animàvem s'hi negaven. Així que avui he anat a la reunió amb molta curiositat. I per partida doble!

I toma ja! quan he vist els noms he pensat "això acabarà malament"... a una de les classes s'ha presentat una mare que no va mai a l'escola. Per horaris no pot anar mai a buscar ni a recollir a la seva filla. Apart, no és una persona amb massa do per a les relacions humanes (deixem-ho aquí... per més informacio consulteu aquest post). I l'altra, ai l'altra! aquesta és la reina del mambo!!! no es parla amb la meitat de les mares de la classe per diferents disputes. Jo hi parlo, però, des que em va preguntar "que le aporta ese niño moro a mi hijo?" i li vaig contestar, que es veu que era una pregunta retòrica i no s'havia de respondre res... i menys el que li vaig dir jo, doncs des de llavors només parlem del temps... així que ja se amb qui m'he de posar en contacte quan vulgui que la mestra tingui en compte el pronòstic meteorològic per planificar les activitats. Ai senyor!

6 comentaris:

  1. Oh la la!!! Quina penya! Sort! (He llegit l'altre post, el de la goma i m'ha semblat demencial, en serio, la gent està fatal)

    ResponElimina
  2. Aixxx... em sembla que això dels delegats donarà per més posts.....

    Que sigui lleu!

    ResponElimina
  3. Buf! Quin plantel... Que sigui lleu i ja ens aniràs explicant.

    ResponElimina
  4. Vaya fauna... Jo també crec que ens parlaràs més dies dels delegats....

    ResponElimina
  5. Mira, jo d'AMPES no en parlo i no en vull saber res, ja en vaig tenir prou l'any passat a P3 quan vaig apuntar al nen a teatre i va acabar com el rosari de l'Aurora. Ens vam apuntar al novembre i al desembre ja ens haviem esborrat nosaltres i uns 40 nens més.
    Me'n vaig a mirar aquest post que enllaces que tinc curiositat.
    Que no et passi res.

    ResponElimina
  6. Ostres Euphorbia no m'espantis!!!!! ai ai ai... ja et dic, de moment em van causar bona impressió... a veure si al març encara penso igual!

    Si noies, avui ha estat el tema del parque: que no ens passi res amb aquestes delegades!

    ResponElimina