dijous, 24 de maig del 2012

I punto!



Amors meus,

potser no veu entendre molt bé perque dimarts us veu quedar a casa. Si, l'Àngels i la Fàtima us van explicar que hi havia vaga i fa uns dies que, de tant en tant, porten una samarreta groga igual que la que hi ha penjada a la classe dels cargols, però dubto que entenguessiu molt bé què és una vaga.

Jo us vaig explicar que els senyors que manen no volien donar a l'escola els diners que es necessiten perque tot funcioni bé, i que la mama aquell dia no treballava i se n'anava a Barcelona a manifestar-se per aquest mateix motiu.

Veu fer vaga perque el vostre pare i jo, quan vem pensar en una escola per vosaltres, vem decidir que anessiu a l'escola del poble, pública, i, per tant, vem apostar per uns valors. I ara toca defensar aquests valors. Veu fer vaga perque volem que seguiu rebent la mateixa educació que fins ara. Veu fer vaga perque creiem que apostar per l'educació és apostar pel futur. Perque volem que prengueu consciència de que un ha de lluitar pels seus ideals i defensar-los quan aquests estan amenaçats. I si amb això no en teniu prou, veu fer vaga perque ho dic jo! I punto!

3 comentaris:

  1. Aplaudiment! Com llegia en algun lloc, fent vaga també s'ensenya.

    ResponElimina
  2. Endavant! em sembla correctissima la teva explicació. No es pot tocar l'educació publica per enfonsar-la, jo no vull que els meus fills tinguin la mateixa que vaig tenir jo: una merda!

    ResponElimina