dimarts, 2 d’abril del 2013

Aprofitant l'avinentesa...


Aquesta és la darrera adquisició que ha arribat a casa

Avui 2 d'abril és el dia de la literatura infantil i juvenil, coincidint amb l'aniversari del naixement de'n Hans Christian Andersen. Ja sabeu que m'encanten els contes. De fet crec que redescobrir la literatura infantil ha estat un dels extres que m'ha aportat el ser mare. A casa cada dos per tres entren contes nous (comprats o de la biblioteca) i disfruto tant jo explicant-los com les meves filles escoltant-los, si no més.

Bé a que ve tot això? Doncs resulta que divendres aquest bloc fa 5 anys. Si tu, 5 anys!!! es diu ràpid eh! 5 anys explicant coses, algunes interessants, d'altres intrascendents, algunes divertides, d'altres tristes, d'altres preocupants... bé, així és la vida, no? si més no així soc jo, tan bon punt llegeixo sobre les millores en el control de la natalitat a Bangladesh gràcies a l'educació de les dones com miro un programa sobre reformes a la llar al canal Divinity. Eclèctica que le dicen.

Doncs això, que per cel·lebrar aquest 5è aniversari he pensat fer un sorteig. He decidit regalar literatura infantil a aquells que contesteu aquest post. Encara que només sigui dient hola. Raro oi això de fer anys i regalar en comptes de que et regalin?

Quins contes? doncs depèn de l'edat dels vostres fills faré una tria entre els que més m'agradin i us els faré arribar. I si no teniu fills, doncs també triaré els contes que més m'agradin, que hi ha literatura infantil que no té edat! Us en refieu del meu gust?

12 comentaris:

  1. Ooohhh!!! 5 anys!! FELICITATS!! Sí es diu ràpid, sí, però no es tant fàcil mantenir un bloc viu tot aquest temps :)

    Si me'n refio del teu gust? però si ets una lectora "empedernida" ;)

    Petons!!

    ResponElimina
  2. Hola! Fa temps que et llegeixo encara que mai havia comentat. Tinc 2 fills, un de 2 anys i un de 1 setmana. Tot just ara comencem a explicar-li contes al gran però no tinc gaire repertori. Felicitats pels 5 anys del blog!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!
    A mi aquest any, se'm va passar el meu aniversari del bloc....

    M'apunto!! I em fio molt de tu!!!

    ResponElimina
  4. Ostres, ara m'has fet pensar en els anys dels blogs... Jo vull entrar en el sorteig. A veure si em toca alguna cosa je je je!

    Felicitats pels 5 anys de blog i aquí tens "l'hola" que demanes per ser part del sorteig:

    Holaaaaaaaaaaaaaa :-P

    ResponElimina
  5. UUUUOOOOOOOO!!!!!!!!! HOLA, HOLA, HOLA!! jejeje
    Felicitats per aquests 5 anys!!!
    (I pel sorteig)

    ResponElimina
  6. Per molts anys! Aquí una altra seguidora irregular del blog que aprofita l'avinentesa per passar a saludar… Però és que la proposta és molt llaminera: a mi també m'encanten els contes, i amb els tres anys i mig que té la nena tot just tinc la sensació de començar-m'hi a ficar.

    ResponElimina
  7. Hola Mirashka, per molts anys!! Jo també vaig llegint el teu bloc, tot i que mai abans hi havia publicat. Tinc un nen que tot just la semana pasada va fer 1 anyet i li agrada moltissim seure a la meva falda mentre li explico contes i ell va mirant els dibuixos. M'agaradaria molt entrar al sorteig, perquè tot i que ens agraden molt els contes el nostre repertori també és una mica limitat.


    PD: Si em poguessis recomanar alguns contes per a la seva edat, t'ho agraïria molt!!

    ResponElimina
  8. Uoo! Felicitats! I tant que em refio del teu bon gust!
    Petons!

    ResponElimina
  9. Per cert, no ho vaig dir, faré el sorteig diumenge a la nit!

    ResponElimina
  10. Felicitats!!! M'apunto al sorteig! Jo mateixa pensava en fer un sorteig al juliol, quan també faré 5 anys de blog!! T'han passat volant aquests posts? A mi sí!!!Petonets!

    ResponElimina