dilluns, 30 de juny del 2008

Alanis Morissette


Doncs ahir ens vem saltar la cita amb el futbol (la nostra devia ser la única tele on no es veia el partit) i vem anar al concert de l'Alanis Morissette al Espacio Movistar.

El lloc molt bé, una carpa amb aire acondicionat amb ambient així molt fred, molt d'anunci de vodka sofisticat, però no tenien entrepans (quatre sandvitxos que van desaparèixer en 5 minuts). està bé la mida de l'aforament, que no és tan gran com perque no disfrutis del concert ni tan petit com perque només hi càpiguen quatre gats.

El concert mooooooooooolt bé. Molt millor del que em pensava! La mossa té una veu al·lucinant i sona igual de bé en directe que en gravació (no com alguns cantants consagrats als que darrerament fan cantar en directe a OT...) i el repertori va estar molt ben combinat, amb cançons noves i antigues alternades. En Víctor fins i tot va encertar quan cantaria el Head over feet (deu tenir contactes...). En resum una nit quasi màgica, si no fos perque va començar amb mal humor meu, que de vegades soc realment insuportable! Sort que tinc un marit que no me'l mereixo i sap perdonar-me.

I un últim cotilleo... L'Alanis no només és un tap de bassa sino que a més s'ha posat fondona!!!! potser és que ha parit!

9 comentaris:

  1. Buf! Quants anys deu fer q no vaig a un concert??!!! És igual, millor no hi penso. Q bé q t'ho passessis tan rebé nena. Això sempre s'agraeix i que cantin bé en directe tb!

    Lo de q està fondona...Jo el dia q vaig veure que en Craig David s'havia posat gordete vaig saber q d'això no s'escapa ningú :-) Les dones pels embarassos i els homes per la "curvilla de la felicidad" :-P

    ResponElimina
  2. Que bien que hagas cosas con tu marido, los dos solitos..eso tiene que sentar la mar de bien..me alegro que te lo pasaras tan bien. Un pequeño paréntesis en la rutina diaria.

    ResponElimina
  3. ¿Sí? ¿Ha engordado Alanis? No sé la edad que tiene, pero supongo que ya no será una chiquilla. Por cierto, preciosas tus niñas. Un abrazo

    ResponElimina
  4. Doncs si, com postejaré al meu blog un dia d'aquests, ha posat cartutxeres. Però no la fan pas lletja, si no més real (al contrari, posem, que kylie minogue, que fa una mica d'angúnia i sembla falsa). I això si, potser ha perdut aquell look lànguid que tenia, però no es pot negar que tenia marxa per un rato! Va fotre canya la tia! i la banda, deu n'hi do també, eh?

    Ah! i a més, com que estàvem aïllats del món allà dintre (lo qual té conya per ser d'una operadora de comunicacions), va ser la Alanis la que ens va fer saber que havíem guanyat la Eurocopa! Es rumoreja que van sortir tard a cantar per que estàven veient el partit!

    ResponElimina
  5. Casandra pues si, digamos que sus caderas se han ensanchado... No se, yo me la esperaba tan lánguida como siempre y no! Pues es de 1974, muy mayor no es.

    Ah y gracias por el comentario. Si, son preciosas ;-)

    Maog ya sabes, de vez en cuando es necesario, asi que si quieres dejarme a las niñas, tu misma! Y no es por decir! Aqui la manada de lobas estamos para algo!!!

    ResponElimina
  6. Ya veo que el concierto muy bien,oi?El Espacio Movistar está muy chulo,yo fuí para el concierto de Julieta Venegas y la verdad se estaba muy a gusto.
    Beso!

    ResponElimina
  7. Uy esta madre desnaturalizada que se va de concierto y deja por ahi a sus niñas jajajajajaja.

    Hola guapa, a ver si con tú blog en catalá aprendo algo más, de momento entender, lo entiendo too.

    Besacos a la familia.

    ResponElimina
  8. Mipe tu si no entiendes algo me lo dices, que pa eso estamos!

    Natalia pues si, esta muy bien! y el tamaño de la sala me gusta, ni demasiado grande ni muy pequeño. Y encima se oye bastante bien. Que mas se puede pedir?

    ResponElimina
  9. Per començar, es poden demanar entrepans! I begudes a preus populars

    ResponElimina