dimecres, 27 d’abril del 2011

Sant Jordi



Doncs ja ha passat! Va ser un molt bon Sant Jordi. Les gatxans van començar el dia anant a comprar roses a l'àvia i les tietes i insistint a preguntar quan tindrien elles les seves. Son pare els deia que les compraria a Barcelona, que a Papiol no hi havia roses roses (recordeu que l'Erinn la volia de color rosa, i us asseguro que no va ser un caprici passatger).

Vem baixar a Barcelona a passejar per la Rambla de Catalunya, amb l'esperança que no hi hauria aglomeracions (cap de setmana, setmana santa, amenaça de pluja...) però noi, estava a petar!!! Vem comprar tot de llibres a les peques (els nostres els compraríem més tard) i vem anar cap a "la cita".

La cita era de 12 a 14h a la parada de la llibreria infantil "Petit príncep". Hi vem arribar a les 12 i 10 i no la veiem per enlloc. Jo ja pensava que "aquest any tampoc" (els culés amb una certa edat estem (estàvem) acostumats a aquesta expressió...) fins que la veig veure saludant-me amb una rialla als llavis. Va ser un moment històric: feia més de dos anys que parlàvem via blogs (i des de fa poc també via facebook) però no ens havíem vist mai. Sembla que hagués de ser una sensació extranya: conèixer algú al qui ja coneixia sense coneixe'l, però en cap moment va ser-ho, ni extranya ni incòmoda ni res. Va ser una alegria! Vaig marxar d'allà amb l'alegria al cos i als llavis. En Vic ja havia comprat unes roses precioses que van posar la cirereta al moment. La de l'Erinn, rosa.

Gràcies Anna! va ser un moment fantàstic! Veure't i veure com te n'alegraves!

P.D. Els llibres de les peques són a la foto. Els nostres: "El fin de una época", l'assaig sobre periodisme de l'Iñaki Gabilondo per en Vic, i "El camí fosc" de l'Asa Larsson per mi (aquest segur que l'acabo en 3 dies!).

4 comentaris:

  1. Tenen bona pinta! Jo al final no vaig comprar cap dels que vaig dir! Vaig agafar-ne un sobre els fantasmes de Barcelona, que ara que no tinc massa temps ni continuitat em va més bé!
    Últimament estic molt desmotivada amb el tema! El del Cercas el vaig agafar però també vaig acabar abandonant-lo.....

    ResponElimina
  2. Onavis, t'entenc! a mi m'ha costat deu i ajuda acabar el de'n Sergi Pàmies tot i que són contes i a més m'ha agradat molt... a veure si el de la Larsson va rapidet! Els de crims tipo Montalbano o Brunneti o aquests de la Larsson van bé per això!

    El del Cercas t'entenc, a mi em va costar entrar-hi. A mi em sap greu quan veig tots els que tinc acumulats... Tranquila, un dia o altre hi tornarem!!!!

    ResponElimina
  3. Nena, quina entrada més maca! m'he emocionat amb el teu Sant Jordi! M'encanta aquesta festa, m'encanta tot, els llibres, les roses.. nosaltres a la tarda van tenir al poble la representació de la llegenda, amb drac i Sant Jordi a Cavall i tot... imagina la cara dels nens! Fantastic!

    ResponElimina
  4. Kira si, va ser molt emocionant!!!!!! A mi també m'encanta Sant Jordi! Que xula la representació! les meves peques l'han feta a l'escola (una feia d'ovella i l'altra de cavaller...)

    Un petonàs!

    ResponElimina