dimarts, 17 de maig del 2011

Meme de cine


La Kira Permanyer m'ha passat un meme de cine. Ja fa temps que no feia un meme!!! M'ha fet molt gràcia perque hi ha curioses coincidències entre les nostres respostes. Aquí van les preguntes i les respostes:


1. Quina és l'última pel·lícula que has vist al cine?

Winnie the pooh... si nois, es el que hi ha... recomanable per nens molt petits: dura poc mes d'una hora i l'aguanten molt bé. A les gatxans els va agradar i a casa de vegades la comenten. En Vic es va adormir i a mi doncs em va agradar: és nova però l'han feta amb una bona dosi del clàssic i han introduit el llibre com a part de la història, molt xulo. A més hi ha ficat en Lasseter, que és Déu a la terra!


2. Quina és l'última pel·lícula que has vist a casa?

El discurso del rey!!! ja ja ja primera coincidència amb la Kira! La vem veure aquest cap de setmana, en Vic divendres i jo a trossos entre divendres (em vaig adormir...) i diumenge (a les 8 de mati planxant...). Em va agradar molt, sobretot Helena Bonham-Carter! si, si, els protes són ells i estan genials, però és que els seus papers són dos bombons! però quan surt ella està increïble! i això que no la suporto!!! Ah, una curiositat: l'actriu que fa d'esposa de'n Lionel em sonava molt... i és la Elizabeth Bennet de Orgull i prejudici versió BBC!!!!! S'ha fet gran!


3. Quina és la teva pel·lícula preferida?

Puff... faria una llista i no l'acabaria... m'agrada cine molt diferent, des d'Indiana Jones a Rio Bravo i des de la Boda del Monzón a La costilla de Adán, però tinc debilitat per les pelis clàssiques americanes dels 40 i els 50. He vist milers de cops Eva al desnudo, però també Grease o Ocean's 11, vaig plorar amb La historia del camello que llora i amb Tres dies amb la familia (i ni us explico amb Herois...), i em se diàlegs de Lo que el viento se llevó, El Padrino o Pretty woman... Ah, i soc fan de les pelis musicals! aquí teniu definits els límits entre els que s'engloben les meves preferències... amples eh!!!!????


4. Hi ha alguna pel·lícula que esperis amb ànsia?

Jo tambe era de les que estava al tanto de les estrenes i esperava que estrenessin una peli setmanes, però ara estic molt desconnectada... això si, se que al setembre treuen el DVD d'El rey león i espero que, com van fer amb La Bella y la Bestia, la reestrenin al cine. Tan si ho fan com si no, la comprarem per duplicat: les gatxans s'han carregat la còpia que ens va deixar la seva tieta de tan veure-la...


5. Quina saga de pel·lícules t'agrada més?

Soc de l'Indi!!!!! El Dr Jones em té el cor robat!!! I de les pelis del Danny Ocean: 11, 12 i 13... El Clooney em té robat el cor, el cos i el senderi!!! Bé, i com a freakie consorte Star wars, El senyor dels anells i La jungla de cristal: veure al meu marit plorar cada cop que veiem el final de la Jungla no té preu...


6. Escriu algunes pel·lícules que tinguis a casa

D'entrada gairebé totes les citades anteriorment, la majoria de les de Pixar, i totes aquelles que en el seu moment m'han agradat molt: Italiano para principiantes, Amores perros, El largo y cálido verano, El hijo de la novia, Ciudad de Dios, Casi famosos, West side story, Pulp fiction... I ordenades alfabèticament!


7. Quina pel·lícula t'agrada més de les que tens a casa?

... mmmmmmmmm... no es una peli, és una minisèrie de 6 hores que intento veure sencera de tant en tant: Orgullo y prejuicio. És la meva joia!


8. Quina pel·lícula t'ha decebut?

Moltes. Molts cops un mal final em mata. Que recordi... Steamboy (deu meu, quin conyàs), Un dia inolvidable (qui va creure que entre en Clooney i la Pfeiffer hi havia química?) i darrerament em va fallar el final de Los chicos estan bien, em va agradar però n'esperava més.


9. Si poguessis triar una pel·lícula per fer-ne un remake, quina seria?

Si és perfecta no cal fer-ne remakes, però m'agradaria veure reversionada La costilla de Adán


10. Què t'agrada de les pel·lícules?

De vegades en tinc prou amb que m'entretinguin. D'altres, cada cop més, que m'emocionin, que em facin sentir, pensar, imaginar. Que surti del cine amb ganes de parlar-ne o d'abraçar i petonejar al meu marit. I de vegades es produeix el miracle i una peli t'ho dóna tot. I és com màgia. Amb El hijo de la novia em vaig dir a mi mateixa que jo volia allò, un home que m'estimés així, i quan vaig mirar al meu costat vaig veure que ja el tenia (feia poc que sortia amb ell). Lo dicho, és com màgia.


He de passar el meme a una persona menys de les que l'hem rebut de la Kira, és a dir a quatre. Els que teniu feina sou:


L'Onavis d'Aprenent a ser mare

L'Esther d'El petit calaix (que deu estar esgarrifada amb el que ha llegit aquí i de la que ja se alguna resposta)

La Mònica de Sense data límit

I l'Anna de Manso Organixeixon

Bé, i tot aquell que vulgui, que és divertit! Vinga nois animeu-vos!

5 comentaris:

  1. Jajaja! Veo que me conoces muchacha!

    ResponElimina
  2. ui, i lo que m'he deixat...els meus Woody Allens (no totes...), De aquí a la eternidad, les pelis de l'Errol Flinn, Cinema Paradiso amb aquell FINAL, perque s'ha de posar així, en majúscules!...

    ResponElimina
  3. Que bé! Em fa ilu fer-lo!
    Quan tingui un minut m'hi poso!

    Veig que coincidim en algunes. M'agraden també les pelis dels anys 40 i també sóc consorte d'un friki de Star Wars i el señor de los anillos!

    ResponElimina
  4. Què tal el discurso del rey? la tinc pendent de veure a la llista, de urgent!!

    ResponElimina
  5. Sol Solet està molt bé. Bé, a mi em va agradar: els actors estan molt bé (vale que els papers són per lluir) i la història a mi em va interessar.

    ResponElimina