dimecres, 15 de febrer del 2012

Mi tesoro!

Ja fa anys que hi anava al darrera, però no feia mai el pas. "Val molts diners" em deia. "I si després no la fas servir?". I a més tenia la sensació de perdre l'encant de lo tradicional. Però cada any en un moment o altre tenia la temptació, me la mirava, m'ho pensava, estava apunt de comprar-la i a l'últim moment em feia enrera.

Però aquest any si! Una amiga de la feina la va comprar i em va dir que hi havia una oferta de finançament sense interessos. A més he cobrat uns diners endarrerits amb els que no comptava, així que ens hi hem llençat i... ja tinc Thermomix! Només fa 2 dies i tot just hem fet un parell de coses, però tinc la sensació de que m'atreviré amb qualsevol plat! Em sento poderosa! (una amiga del Facebook m'ho va dir i ara l'entenc). I de fet per això la volia, perque se que cuinaré plats que no havia gosat cuinar fins ara. Jo soc molt quadrada per cuinar (bé, per moltes coses), abans no improviso he d'estar molt segura i haver seguit la recepta al peu de la lletra molts cops, aixi que per mi és ideal.

Ara estic una mica en la fase post traumàtica: tinc la sensació que he de fer mil coses per amortitzar-la i les he de fer totes ja, però sé que tot es normalitzarà. A mi m'agrada tenir convidats i ara tinc una excusa més per tenir-ne i una eina més per fer-los feliços. Estic molt contenta!

10 comentaris:

  1. Ai, la termomix...jo també tinc aquest espècie de cosa que si la compro les coses no seran manuals i perden encant...de fet ara tampoc hi ha peles, així que de moment no hi pensem, però sí, és un gran invent!!
    Per cert, això em permet tornar a introduir un tema que em segueix rondant...fem receptes? ai, es que ahir vaig fer un pa amb espècies i paneses que va quedar inecrïble i m'encantaria compartir-ho...bé, ja sé, estic boja. No cal que em feu cas...jeje...en tot cas, volem que ens expliquis les coses que fas amb la màquina infernal!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vinga fem-les! si, si, explica les coses que fas!!!! Jo ara encara estic una mica a l'expectativa i com vaig enfeinada (dimarts començo classes i aniré uns mesos liada) m'ho prendré amb calma, però ja he anat llegint receptes que vull probar.

      Elimina
    2. bé, crec que ho acabaré fent..ja veurem la fórmula, però seria xulo fer-ho entre totes (si algú s'anima a començar...)...Tinc una lliberta on apunto les receptes. Ara suposo que es completarà amb coses xilenes (tinc unes ganes...)de tota manera, serà un projecte a pensar quan torni a ser aquí...ara ja estic més a Xile :P

      Elimina
    3. Si, quan tornis ens hi posem si vols! tu apunta les receptes, apunta, i les xilenes encara més!

      Elimina
  2. Per mi aquesta màquina és desconeguda, no conec ningú que la tingui i no sé com queden els plats.
    Pel que dius pot fer plats elaborats, no? Però de quin tipus??

    Jo no sóc massa de màquines (no tinc ni microones!), perquè em dona la sensació que no és el mateix. Però ja ens explicaràs!! Serà la millor demostració de que sí!

    De fet, jo tinc la panificadora, que a part de pa pot fer d'altres coses, i de moment només he fet pa. Així que a veure si m'anonimo a provar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa de tot, en el sentit que pica, tritura, amassa i alhora pot coure i també pots cuinar al vapor. Jo conec gent la que té i la fan servir força, a veure si jo també!

      Elimina
  3. Ooooooh! Jo conec força gent que la té i tothom diu que va molt bé. Ara volem que ens omplis la panxa jeje!

    ResponElimina
  4. Crec que si cuines i t'agrada cuinar la faràs servir molt i potser cada dia. Ara, si no t'agrada cuinar ja pots comprar-te el cuiner directament!! Una amiga meva se la va comprar i al començament provava a fer coses però ara ja no en parla.
    En el meu cas resulta que ja la tinc però per separat: tinc picadora, aparell per muntar clares/fer masses, per cuinar al vapor...Quan se m'espatllin potser em decideixo i et faig la competència!! Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'agrada cuinar, així que espero fer-la servir força! A mes tinc moltes ganes de fer coses a la cuina amb les nenes. De moment ja vem amassar i fer una pizza i estaven encantades!

      Elimina