dimecres, 8 de febrer del 2012

WOW




Hi ha cantants que ho fan bé. Que tenen bona veu. Que saben triar un bon repertori. O que senzillament estan en el bon lloc en el bon moment. Però d'altres tenen alguna cosa més. Tenen allò que cal tenir per emocionar-te. I és que saben transmetre lo bé que s'ho estan passant. Tenen ànima.

10 comentaris:

  1. Aix, ara ja és tard per sentir-ho...però ja sé que vols dir...;)

    ResponElimina
  2. Ostres? Fa molt d'aquesta actuació? Sí que té marxa encara la Tina Turner!
    És un crack!

    ResponElimina
  3. doncs l'actuació té 4 anys. Si busqueu al youtube, hi ha una actuació seva tambe als Grammy, però del 1985, que és la Tina Turner sola, sense cap parafernàlia i se't posa la pell de gallina.

    ResponElimina
  4. És fantàstic! Ja ho he vist...aquesta paia, però quants anys té??...increïble l'energia que te!!

    Un altre comentari, que no té a veure, però que m'ha vingut al cap en veure la Byoncé...heu vist les cames que té? En serio, está guapíssima...com pot ser que estiguin de moda aquestes models esquelétiques?, totalment contranatura...unes cames sexys de veritat són aquestes!! M'han entrat ganes de començar a fotrem pastissos com una boixa...just l'altre dia parlavem de dietes, potser en comptes de tantes dietes hauríem de començar canvia els models...visca les dones formoses!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sempre que veig la Beyonce penso el mateix que has dit tu ara mateix. Quin tros de dona!

      Elimina
  5. A mi aquesta dona sempre m'ha semblat d'un altre planeta... És senzillament espectacular!

    ResponElimina
  6. Totalment d'acord en tot! la Tina Turner és una bèstia! i la Beyoncé un tros de dona! Aquests dies estic preparant classes sobre la fertilitat femenina i com els nivells de greix hi influeixen i per il·lustrar l'amenorrea per manca de greix vaig estar buscant fotos i vaig quedar esgarrifada! És molt fort que aquest sigui el canon de bellesa! on es posin unes bones cuixes! el que passa és que tendim a associar greix amb mala salut i no és així, el greix és necessari, sempre que no sigui excessiu i els nivells sanguinis siguin correctes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Volem un post sobre això de la fertilitat i els nivells de griex ja!! ;) a veure si comencem a valorar una mica més les bones cuixes!

      Elimina
  7. Vaja que si la moda canvia seré una top model :-P Carai!

    ResponElimina
  8. anima i uns cosos de mort... jo em poso aquest mono i semblo un caneló revestit de paper d'alumini....

    ResponElimina