dijous, 14 de juliol del 2011

Ja tenim les notes



Dilluns vem tenir la xerrada-informe amb la Laura, la mestra de les gatxans. Hi a coses que no calia comentar ja que cada dia parlem una estona quan les recullo i m'explica com ha anat el dia (més enllà del que diu l'agenda). Els resultats:

- La Maria s'ha "independitzat" de la seva germana. A casa no, però a escola la Maria sempre semblava amagada darrera l'Erinn, contestava després que ella, la seguia en tot, però de fa uns mesos que fa mes la seva i té veu pròpia. A més està més carinyosa amb la mestra i amb la resta de nens. Això si, segueix molt independent i li agrada molt asseure's amb un conte (no se pas a qui ha sortit en això...).

- L'Erinn s'ha "calmat". Des que parla millor ha deixat de mossegar a tort i dret i ha perdut una mica l'ansietat que tenia. Es va "afillar" a una de les petites de la classe (a l'escola de les gatxans barregen els nens de dos cursos a la mateixa classe) i la cuidava i ajudava en tot. Té una làbia inesgotable, especialment per inventar excuses. I segueix essent la lider, tot i que va aprenent que no sempre la segueix tothom.

Apart d'això totes dues són molt llestes, no les enganyes fàcilment, tenen molta imaginació, dominen perfectament la manipulació fina i gruixuda, mengen molt bé (passada una fase de negació de la fruita de la Maria), participen molt en tots els jocs que els proposen, en les manualitats i sobretot en les cançons i dances (tampoc se a qui han sortit en aquest punt...) i en general són nenes amb molts recursos i espavilades.

Evidentment son pare i jo vem sortir inflats com paons. I jo també vaig sortir amb la llagrimeta a punt de caure. I és que se'ns fan molt grans! ens queden 2 setmanes d'escola bressol i ja tenim els llibres de P3 apunt. Trobaré a faltar la bombolla que suposa l'escola bressol, la Laura i la seva ironia, la classe i els seus moblets de fusta, els racons... El dia 22 tenim la festa i se que acabaré plorant... sort que no soc la única!

Foto: la Maria, l'Erinn i l'Aina (conegudes a l'escola com el trio la la la) berenant un divendres a classe.

7 comentaris:

  1. Ostres molt bé tot plegat! sí que ha de fer peneta que deixin l'escola bressol, però si ho mires pel costat positiu pensa que no et repeteixen curs!jejejeje
    Està bé que la Maria i la Erinn facin la seva a classe, això els serà positiu per l'any que ve que les separen.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats per aquestes notes tan bones!

    ResponElimina
  3. S'ha acabat un cicle, però en comença un altre de molt emocionant per elles!! Entenc que et faci peneta, ja me'n fa a mi quan penso amb l'any que ve i això que encara em falta!

    ResponElimina
  4. Molt bé aquestes notes!!! Acaben una etapa per començar-ne una altra, llei de vida!! :)

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats! I ara a gaudir d'aquesta nova etapa. Jo també ploraria a la festa... sóc molt fluixa per aquestes coses

    ResponElimina
  6. si noies, se'm fan grans... és que soc una bleda!

    ResponElimina
  7. Pel que sembla, no necessitaran classes de reforç aquest estiu... je,je.
    Entrar a l'escola infantil és un gran canvi però molt positiu, ja veuràs, t'ho diu la mare d'un futur alumne de P4.

    ResponElimina