dimarts, 17 de gener del 2012

El gran dia



Demà és el gran dia. Demà les gatxans fan 4 anys. Crec que cap aniversari m'havia emocionat o afectat tant com aquest. O potser si i ja no ho recordo. Fa dies que estic histèrica per tot fins al punt de tenir fatal l'estómac (nota mental: un dia he de parlar de la relació entre cervell i sistema digestiu...). I no només pels preparatius, que són uns quants: demà duran un pa de pessic a classe cadascuna (made in àvia), dissabte farem una festa amb una bona colla d'amics (no dic quants o l'Esther es negarà a venir... ;P)... sinó també perque veig com se'm fan grans i definitivament ja han deixat de ser uns bebés. Ara són nenes (mitjanes que diuen elles), que juguen, xerren, pregunten, s'enfaden, et renyen, estimen, ploren. Segueixen depenent de mi, bé, de nosaltres, però tenen una vida apart cada cop més rica.

Elles també estan emocionades i contentes. Demà els donarem els regals: un moble per posar els contes a l'habitació i... un ram de flors a cada una! El moble és perque, per una banda, els reis han dut moltíssimes joguines i estem una mica saturats i, per altra, perque el nombre de contes ha augmentat de manera espectacular (i que no pari) i ja no ens hi caben al racó del menjador que els hi tenim destinat. Els rams no té cap altra raó que el fet que elles en volen un. Des del primer moment que els vaig preguntar què volien. I m'ho van dir tan convençudes i il·lusionades que demà a primera hora del matí tindran el seu ram de flors.

Així que demà tocarà emocionar-se encara una mica més, recordar quan em van posar aquelles dues miniatures embolicades en paper de plata a sobre, quan per fi vaig poder fer-los un petó sense haver d'amagar-me de les infermeres, quan van fer la primera rialla, quan van començar a caminar... i pensar en tot el camí que les ha portat a ser les nenes intel·ligents, divertides, simpàtiques i carinyoses que són ara. Perque són autènticament meravelloses! I no és passió de mare!

10 comentaris:

  1. Ohhh!! Que bonic!
    Que guapes i felices que es veuen en aquest video!

    Emociona!

    Moltes felicitats!!

    ResponElimina
  2. moooooooooooooooooooltes felicitats!!!!!!!!! a tots! però sobretot a aquestes dues precioses 'mitjanes', com diuen elles.

    Que maco que t'hagin demanat un ram de flors!!!

    Aiiiiii, disfriteu molt del dia i de totes les celebracions!

    Núria

    ResponElimina
  3. Tens dues nenes mitjanes precioses!!! M'has emocionat :)

    Per molts anys!!!!

    ResponElimina
  4. Ains, com ha passat el temps, oi?

    Encara recordo el dia que vas explicar al famós "foro mamis" que t'anaven a fer la cesària, que anaves a comprar roba per a prematurs i la foto aquella que vas penjar on se't veia una panxa més gran que tota tu. I mira, ja han passat quatre anys...

    I les nenes han crescut molt i com dius tu, han deixat de ser bebès per passar a ser nenes (sobretot diguem que són mitjanes, eh?). I tens unes donetes ben eixerides i simpàtiques de les que pots estar ben orgullosa.

    Felicitats pel teu cumple de mama :-P I moltes felicitats als dos solets.

    Molts petons!

    PD: Que et penses que no m'imagino que la festa serà com l'andana del metro de Barna a hora punta? jaja!

    ResponElimina
  5. Quin vídeo més bonic i es nota que han crescut i que ara es veuen més grans.
    Moltes felicitats! Que passeu un dia ben xulo.

    ResponElimina
  6. Que xulo!! Molt bona idea això del vídeo anual! Són precioses les gatxans!!! Us deu cara la baba a dojo!!!
    Curiositat:demà dijous el meu avi en farà 90!Petonets!!

    ResponElimina
  7. Gràcies noies! Si, són precioses i com diu l'Onavis són felices i això és del que estic més orgullosa.

    Onavis, Ester si, la veritat és que es molt emocionant repassar com han anat creixent.

    Nuria si, a mi també em va semblar molt maco lo del ram de flors!

    Esther ni t'ho imagines... ;) Gràcies bonica!

    Conxi moltes felicitats al teu avi doncs!!!! i si, babegem moltíssim!

    ResponElimina
  8. Ohhh! A Aquestes hores ja deuen estar sent les protagonistes del dia a l'escola i ja els deveu haver donat els rams! Felicitats!
    Quan parles de les teves dues nenes és com si llegís el futur, jo. Les meves ara ja tenen dos anys ben fets i ja començo a sentir que es fan grans... Imagina't! Que tingueu un dia rodó els quatre!

    ResponElimina
  9. Felicitats endarrerides per a les gatxans i, sobretot, per a tu! Petons triples!

    ResponElimina
  10. Gràcies noies! Tina, és que ja es fan grans!!!!

    ResponElimina